Fülöp Attila

Fülöp Attila posztumusz Örökös Tag lett az Operaházban

Budapest – Az Opera posztumusz Örökös Tagjai közé választották Fülöp Attila magánénekest, az Opera egykori főtitkárát és ügyvezető igazgatóját. Az elismerő oklevelet Fülöpné Tátrai Zsuzsa, a művész özvegye vette át.

Elhunyt Fülöp Attila

Budapest – Az Magyar Állami Operaház egykori magánénekese, művészeti titkára és ügyvezető igazgatója 78 éves volt. – Temetése május 22-én, 14 órakor lesz az óbudai temetőben.

Beépül a szociális intézmények normatív támogatásába a bérminimum-emelés többletkiadásainak állami átvállalása

Budapest – A minimálbér és a garantált bérminimum emelkedésével járó többletkiadásokat továbbra is átvállalja a kormány az önkormányzati, egyházi és civil fenntartású szociális intézményektől, s a hozzájárulás a jövő évtől beépül a normatív támogatásba – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára 2019. június 24-én, Budapesten, sajtótájékoztatón.

Közösségi házat adományozott Wáberer György halmozottan hátrányos helyzetű családoknak

Sátoraljaújhely – 130 millió forintos költséggel közösségi ház létesült Sátoraljaújhelyen a halmozottan hátrányos helyzetű családok számára. A létesítményt kedden Wáberer György, a Wáberer Alapítvány kuratóriumának elnöke avatta fel Lehel Lászlóval, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójával közösen. Az eseményen részt vett Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára és Szamosvölgyi Péter Sátoraljaújhely Város polgármestere. Az ünnepi átadáson megjelent Lévai Anikó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete.
Feliratkozás RSS - Fülöp Attila csatornájára