szakmai nap

Mentálhigiénés szakmai nap volt Szombathelyen

Ágfalva – Szombathely – Július 23-án a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ mentálhigiénés munkatársai szakmai találkozóra hívták az ágfalvi kollégákat Szombathelyre. A márciusban kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet óta nem volt lehetőségünk a személyes találkozásra, a kapcsolatot csak telefonon és levélben tudtuk egymással tartani. A júniusi nyitással azonban lehetőségünk adódott egy újabb személyes találkozót megszervezni. Ez az összejövetel intézményünk egyházi átvétele után már a harmadik szakmai találkozó, ahol a két mentálhigiénés csoport tagjai ismerkedni tudnak egymással és erősítik együttműködésüket. A korábbi két találkozó kötött programja után, most egy lazább, nyárias, a karatén helyzet utáni nyitás hangulatához illő találkozóban gondolkodtunk. + Hanganyaggal!

Levéltárosok szakmai találkozója Győrben

Győr – Immár 21. alkalommal tartottak szakmai találkozót a levéltárosok november 7-én Győrben. Az idei rendezvénynek a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum adott otthont.

Tudás, hit, szakértelem és az új NAT – Evangélikus és református pedagógusok szakmai találkozója

Budapest – Tudással – hittel – szakértelemmel címmel szervezett szakmai találkozót az Evangélikus Pedagógia Intézet (EPSZTI) evangélikus és református nevelési-oktatási intézményekben dolgozó pedagógusoknak, szakértőknek és szaktanácsadóknak 2018. november 12-én, hétfőn. A Magyarországi Evangélikus Egyház Üllői úti székházában lévő józsefvárosi templom teljes mértékben megtelt a rendkívüli alkalomra.

Evangélikus óvodák szakmai napja a várpalotai Thury-várban

Várpalota – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet immár hatodik alkalommal rendezett óvodai szakmai napot. Az eseménynek ezúttal a várpalotai Thury-vár adott otthont, ahol többek között bemutatkozott a házigazda, a Forrás Evangélikus Keresztyén Óvoda is.

„Nem álláspontunk, hanem küldetésünk van” – A menekültkérdésről szerveztek szakmai napot Budapesten

Budapest – 2017. június 19-én, hétfőn a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Országos Központjában szakmai találkozót tartottak a migrációs válságban segítséget nyújtó egyházak és civil szervezetek képviselőinek részvételével.

Országos óvodai szakmai nap zajlott Kiskőrösön

Kiskőrös – Országos óvodai szakmai napra került sor 2017. február 28-án Kiskőrösön. „Maradjon velünk, Uram, szereteted, mert mi is benned reménykedünk!” (Zsolt 33,22) – A nap bibliai mottójával köszöntötte Lakatosné Hachbold Éva tantárgygondozó az előadókat, érdeklődőket, kollégákat, a házigazda Kiskőrösi Evangélikus Középiskola igazgatónőjét, Szentgyörgyiné Szlovák Máriát, a Harangvirág Óvoda Tagóvoda vezetőjét, Dénes Istvánnét és nevelőtestületét.

Fókuszban a földrajz

Szarvas – Földrajz szakmai napot tartottunk 2106. november 25-én a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban. A rendezvény megszervezésének két apropója is volt. A közelmúltban avattuk fel iskolánk belső udvarán Mendöl Tibor földrajz tudós szobrát. Ehhez kapcsolódóan a konferencia első részében rá is emlékeztünk. Rendezvényünkre a Szarvasi Vajdás Öregdiákok Baráti körével közösen hívtuk a vendégeket, hiszen az esemény a baráti kör 90 éves fennállására emlékező rendezvénysorozat része. Így a vendégeket a gimnázium nevében Kitajkáné Szántai Mária igazgató, a baráti kör nevében pedig Rágyanszky István tiszteletbeli elnök köszöntötte.

Őszi országos óvodai szakmai napot tartottak Nagytarcsán – VIDEÓKKAL!

Nagytarcsa – A nagytarcsai Szivárvány Evangélikus–Keresztyén Óvoda adott otthont 2016. november 15-én az őszi országos óvodai szakmai napnak.

Kérjetek és adatik nektek – Óvodai szakmai napot tartottak Vácon

Vác – Az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet (EPSZTI) szervezésében a váci evangélikus óvodába várták az óvoda-pedagógusokat továbbképzésre március első napján. A nap Detre János lelkész áhítatával kezdődött.

Óvodapedagógusok találkoztak

Soltvadkert – Országos óvodai szakmai napnak adott otthont 2015. november 17-én a Soltvadkerti Evangélikus Óvoda. Az ország huszonhat evangélikus óvodája közül huszonegyből érkezett százhúsz résztvevő hallgathatta az Evangélikus Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet és a vendéglátó intézmény szervezésében zajlott program előadásait.

Oldalak

Feliratkozás RSS - szakmai nap csatornájára