Kövér László

Kövér: Magyarország halhatatlan, amíg nemzedékei hisznek benne és tesznek érte

Kiskőrös – Magyarország halhatatlan, amíg nemzedékei hisznek benne és tesznek érte – mondta az Országgyűlés elnöke Kiskőrösön 2018. május 20-án, szombaton.

Brassói beszélgetés a Magyar Országgyűlés elnökével, dr. Kövér Lászlóval

Brassó – Az első csángó magyar világtalálkozó felett a fővédnökséget a Magyar Országgyűlés elnöke vállalta, aki személyes jelenlétével is megtisztelte az eseményt. És Kövér László nemcsak eltöltött másfél napot a barcasági csángók között, de részt vett a zarándoklaton, az előző nap délutánján a brassói belvárosi színház patinás épületében rendezett gálaesten beszédet is mondott, majd pedig – a színház különtermében – fogadást adott. Az Evangélikus Élet szerkesztőjére is itt szánt néhány percet.

AJÁNLÓ: Brassói beszélgetés a Magyar Országgyűlés elnökével

Az első csángó magyar világtalálkozó felett a fővédnökséget a Magyar Országgyűlés elnöke vállalta, aki személyes jelenlétével is megtisztelte az eseményt.

Kövér László: A csángó magyarok sorsa európai sors

Brassó – A csángó magyarok megmaradásért folytatott küzdelme arra figyelmeztet, hogy sorsuk európai sors – hangsúlyozta a magyar Országgyűlés elnöke pénteken Brassóban, a királyföldi és barcasági csángó magyarok világtalálkozójának nyitó ünnepségén.

Kövér: a roma értelmiségieknek példát kell mutatniuk

Budapest – Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerint a roma értelmiségieknek nagy számban kellene olyan életutat választaniuk, amely példaképként szolgál közösségük többi tagjának. Forrás: MTI

Kövér László: Nem gazdasági, erkölcsi válság van

Pápa – Többek közt a címben leírtakat fogalmazta meg szülővárosában kedden este dr. Kövér László. Az Országgyűlés elnöke a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Kör meghívásának tett eleget, az evangélikus templomban tartott rendezvényhez a Pápai Polgári Kör tagjai is csatlakoztak. Forrás: veol.hu, szöveg és fotó: Nagy Imre
Feliratkozás RSS - Kövér László csatornájára