Vasi Kislegényczéh

Fölszállott a páva: A Vasi Kislegényczéh lett a közönségdíjas

Budapest – A szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos tanulóiból álló Vasi Kislegényczéh nyerte a nézők szavazatai alapján a Fölszállott a páva gyerekévadát, amelynek döntőjét 2019. december 20-án tartották. Szeretettel gratulálunk nekik, köszönjük Olvasóinknak is, hogy rájuk szavaztak!

Fölszállott a páva: Támogassuk továbbra is a Vasi Kislegényczéhet!

Budapest – 2019. december 13-án, a pénteki, második középdöntő újabb öt továbbjutójával összeállt a Fölszállott a páva idei gyerekévadának döntős mezőnye. A tíz produkciót felvonultató finálét december 20-án láthatja a közönség. A fellépők között ott lesz a Vasi Kislegényczéh, a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Általános és Művészeti Iskola diákjainak csapata, akik Fölszállott a páva idei felhívására alakultak. Támogassuk őket a döntőben is!

Megnéztük, hogyan gyakorol a Vasi Kislegényczéh – Frissítve: Bekerültek a döntőbe!

Budapest – A Fölszállott a páva! televíziós népzenei és néptánc tehetségkutató verseny Luca-napi középdöntőjébe jutott a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptáncos tanulóiból álló Vasi Kislegényczéh. A másnapi megmérettetésre készülő tánccsoportot a MTVA székházában látogattuk meg.

Ne bízd a zsűrire a döntést! – Szavazz a Vasi Kislegényczéhre!

Budapest – Szombathely – 2019. december 13-án lép színpadra a Vasi Kislegényczéh a Fölszállott a páva című népzenei tehetségkutató műsorban. A táncos lábú kislegények a szombathelyi Reményik Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Művészeti Iskola diákjai. Támogassuk őket!

Vasi legénykéknek szoríthatunk a Páva első adásában!

Szombathely – Budapest – November 8-án az első elődöntővel megkezdődik a Fölszállott a páva idei gyermekévadának élő adássorozata – melyben mindjárt az első alkalommal vasi szereplőkért izgulhat a közönség.
Feliratkozás RSS - Vasi Kislegényczéh csatornájára