Gyűjteményi Tanács

A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot hirdetett

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsa pályázatot hirdet olyan evangélikus egyházközségek számára, amelyek nem rendelkeznek az országos gyűjteményi keretből támogatott szakgyűjteménnyel.

A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot írt ki a gyülekezeti gyűjtemények számára

Budapest – A Gyűjteményi Tanács ebben az évben is meghirdeti pályázatait az egyházközségek részére. A pályázati felhívás és a letölthető űrlap megtalálható a Gyűjteményi Tanács honlapján.

Pályázatot hirdetett a Gyűjteményi Tanács

Budapest – A Gyűjteményi Tanács ebben az évben is meghirdeti egyházközségek gyűjteményi munkáját támogató pályázatait a már ismert témákban: könyvtári és levéltári anyag rendezése, könyvek, műtárgyak restaurálása, a gyűjteményeket megóvó eszközök beszerzése.

A Gyűjteményi Tanács 2017-ben is meghirdeti gyűjteményi pályázatait egyházközségek részére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsa 2017-ben is pályázatot ír ki a gyülekezeti gyűjtemények – könyvek/könyvtárak, levéltári- és iratanyag – részére. A pályázati keretösszeg ebben az évben: 6.000.000 Ft. A pályázat célja: elősegíteni a gyülekezeti gyűjtemények működését, rendezését és állagmegóvását.

A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki az egyházközségek részére

Budapest – A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki a gyülekezeti gyűjtemények – könyvek/könyvtárak, levéltári és iratanyag – részére. A pályázati keretösszeg ebben az évben: 6 000 000 Ft. A pályázat célja: elősegíteni a gyülekezeti gyűjtemények működését, rendezését és állagmegóvását.

Őskereső – A Magyarországi Evangélikus Egyház anyakönyvei

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház 2014-ben digitalizáló műhelye létrehozását követően kezdte meg anyakönyveinek digitalizálását. Az egyház Gyűjteményi Tanácsa által koordinált és ellenőrzött országos projekt eredményeképpen jó ütemben készülnek a felvételek, amelyeket folyamatosan hozzáférhetővé tesznek az Arcanum honlapján.

A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsának 2015-ös pályázati felhívása

Budapest – A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki a gyülekezeti gyűjtemények – könyvek/könyvtárak, levéltári- és iratanyag – részére. A pályázati keretösszeg ebben az évben: 6.000.000 Ft. A pályázat célja: elősegíteni a gyülekezeti gyűjtemények működését, rendezését és állagmegóvását.

A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki

Budapest – Az MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki a gyülekezeti gyűjtemények – könyvek/könyvtárak, levéltári és iratanyag – részére. A pályázati keretösszeg a 2014-es évben 6.000.000 Ft. A pályázat célja: elősegíteni a gyülekezeti gyűjtemények működését, rendezését és állagmegóvását. Forrás: Gyűjteményi Tanács

A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsa pályázatot hirdet a 2013-as évre

A MEE Gyűjteményi Tanácsa pályázatot ír ki a gyülekezeti gyűjtemények – könyvek/könyvtárak, levéltári- és iratanyag – részére. A pályázat célja: elősegíteni a gyülekezeti gyűjtemények működését, rendezését és állagmegóvását. Az alábbiakban fontos tudnivalók olvashatóak.
Feliratkozás RSS - Gyűjteményi Tanács csatornájára