látogatási tilalom

Ismét látogathatóak a bentlakásos diakóniai intézmények

Az országos tisztifőorvos csütörtöki határozata feloldotta a szakosított szociális intézményekben decemberben elrendelt látogatási tilalmat. Nagy örömöt jelent ez a lakóknak és szeretteiknek egyaránt, hiszen hosszú idő óta először nyílik lehetőség a személyes találkozásokra.

Részlegesen feloldják a látogatási tilalmat a szociális intézményekben – Az idősotthonokban vallási esemény is megtartható

Budapest – A járvány nyugvópontra érkezett, amit az is igazol, hogy nem történtek jelentős változások a járványügyi adatokban az elmúlt huszonnégy órában – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs 2020. június 4-én tartott online sajtótájékoztatóján.

Országos látogatási tilalom lépett érvénybe – Frissítve!

Budapest – Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt. Ahogyan korábban már megírtuk, Kelemen Anna Gyöngy, az evangélikus diakóniai intézményrendszert fenntartó Magyarországi Evangélikus Egyház diakóniai osztályának vezetője felhívta az intézményvezetők figyelmét a Magyarország Kormánya által felállított Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs honlapján 2020. március 8-án 17.01 órakor közzétett felhívásra, mely szerint az idős emberek védelme érdekében már akkor látogatási tilalom bevezetését javasolta.
Feliratkozás RSS - látogatási tilalom csatornájára