Nagy István

Patikamérleg nélkül is elkészül az érdekes tanóra elegye

A nemrégiben Mol Mester-M Díjjal kitüntetett Nagy Istvánnal beszélgettünk – stílusosan a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium kémialaborjában. A tűz- és a füstjelzőre nem, de némi bátorságra azért szükség volt.

A diákok szolgálatában – Nagy István bonyhádi tanár

A Mol Alapítvány Mester-M díjának 2020-as nyertesei közé került Nagy István, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium kémia, fizika és néprajz szakos tanára. A kiváló pedagógussal rövidfilmet készített az alapítvány.

Nagy István miniszter tett tanúságot hitéről a mosonmagyaróvári piaristáknál

Mosonmagyaróvár – Az ökumenikus imahét keretén belül 2021. január 22-én a mosonmagyaróvári piarista kápolnában közös istentiszteletet tartottak a keresztény felekezetek. A délelőtti közös imádságot Kiss Miklós evangélikus esperes, Csáfordy Julianna református lelkipásztor, valamint Zsódi Viktor, a piarista iskola igazgatója vezette.

Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium – Egyházi intézmények is pályázhatnak

Kecskemét – Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen – jelentette be Nagy István agrárminiszter 2020. június 2-án, kedden Kecskeméten, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Juniperus Parkerdészetében.
Feliratkozás RSS - Nagy István csatornájára