pályázat

Álláspályázat: Gazdasági referens

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda, Nevelési és Oktatási Osztálya gazdasági referens munkakörbe várja leendő munkatársának jelentkezését.

Szenvedélybetegség-megelőző projekt Szarvason és egy óra Mező Misivel

Szarvas – Kétéves, nagyszabású projektet indít pályázati finanszírozásból a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálat. A támogatás célzott prevenciós programok megvalósítását teszi lehetővé a szenvedélybetegségek megelőzése érdekében 2019–2021 áprilisa között a régió öt településén, az evangélikus egyház humán- és infrastrukturális erejére támaszkodva.

Intézményvezetői pályázat – Rózsák terei Evangélikus Középiskolai Kollégium

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház által meghirdetett intézményvezetői pályázatot az alábbiakban olvashatják.

Ahogy te látod – cikkírói pályázat evangélikus fiataloknak

Budapet – A Magyarországi Evangélikus Egyház Luther Kiadója – az egyház 1%-os kampányának jegyében – pályázatot hirdet 14–18 év közötti fiatalok részére Ahogy én látom címmel.

Evangélikus Gyermek- és Ifjúsági Pályázat 2019.

A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága gyermek és ifjúsági pályázatot hirdet. Jelentkezési határidő: 2019. április 30.

Új lendületet kaphat a hitélet a Magyar falu program pályázatával

Budapest – Az egyházak várják a Magyar falu program pályázatait, új lendületet kaphat a hazai hitélet – írta szombaton a Magyar Nemzet, amely riportot készített a témában. Ebből kiderül az is, hogy az evangélikus gyülekezetek a program révén nyitnának a keresztény társegyházak és a világi civil szervezetek felé.

Pályázatot hirdetett a Gyűjteményi Tanács

Budapest – A Gyűjteményi Tanács ebben az évben is meghirdeti egyházközségek gyűjteményi munkáját támogató pályázatait a már ismert témákban: könyvtári és levéltári anyag rendezése, könyvek, műtárgyak restaurálása, a gyűjteményeket megóvó eszközök beszerzése.

Pályázat evangélikus zenekarok, gyülekezeti csoportok, kórusok számára köztéri zenei alkalmak szervezésére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Luther Kiadója pályázatot hirdet evangélikus zenekarok, gyülekezeti, iskolai csoportok és kórusok részére az egyház 1%-os kampányához kapcsolódóan. A pályázat célja, hogy a helyi zenei közösségek kilépjenek a megszokott keretekből, és forgalmas köztereken, utcazenejelleggel felhívják a figyelmet az 1%-os felajánlás lehetőségére.

Intézményvezetői pályázat – Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Kőszeg – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot hirdet a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményvezetői (igazgatói) állására.

Intézményvezetői pályázat – mezőberényi Katicabogár Evangélikus Óvoda

Mezőberény – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot hirdet a mezőberényi Katicabogár Evangélikus Óvoda intézményvezetői (óvodavezető) álláshelyére.

Oldalak

Feliratkozás RSS - pályázat csatornájára