EHE HÖK

Teológuspassió járvány idején – Beszélgetés Bányai Tamással és Szikra Benedekkel

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem a koronavírus-járvány miatt idén online formában tartja meg teológuspassióját. A formabontó animációsfilm-előadás premierjére nagypénteken kerül sor. A film szervezőivel, Bányai Tamás és Szikra Benedek teológus-lelkész szakos hallgatókkal az előkészület kihívásain kívül arról is beszélgettünk, hogy mi lesz a film érdekessége.

Idén is lesz teológus passió! – Már megtekinthető az előzetes

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem a koronavírus-járvány miatt idén online formában, de megtartja a teológushallgatók közreműködésével készülő passió-előadást. A bemutatóra nagypénteken kerül sor, de az előzetes már most megtekinthető!

Elhívott követők vagyunk az ige által

Budapest – Online félévkezdő-hivatásgondozó nap(ok) voltak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen. Az elmúlt félév a járványügyi szabályoknak megfelelően az Evangélikus Hittudományi Egyetemen (EHE) is online munkarendben telt. Ennek lezárására, illetve a tavaszi szemeszter megnyitását, az abban való elindulást segítendő csendesnapokat szervezett Réz-Nagy Zoltán egyetemi lelkész és az EHE Hallgatói Önkormányzata (EHE-HÖK) 2021. február 6–7-én.

Több száz kilométerre egymástól, mégis együtt – Online külügyi est volt az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – 2020. október 13-án este tartotta meg hagyományos külügyi estjét rendhagyó formában az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE). Az külföldi ösztöndíjas tanulmányok népszerűsítésére hivatott eseményt a járványhelyzet miatt idén online felületen kellett megrendezni, mégis elmondhatjuk, hogy egy tartalmas, jó hangulatú program részesei lehettünk.
Feliratkozás RSS - EHE HÖK csatornájára