gyülekezeti nap

Gyülekezeti nap és táborzáró alkalom Nádasdon

Nádasd – Gyülekezeti napunk idén egyben a hittantábor záró alkalma is volt. Minden bizonnyal ennek is köszönhető, hogy szép számmal, megközelítőleg százötvenen voltunk együtt kicsik és nagyok.

Gyülekezeti napot tartottak Pápán

Pápa – Gyülekezeti napot tartott a Pápai Evangélikus Egyházközség vasárnap a Lutheránus sziget templomkertjében. A közösségi program a templomban istentisztelettel kezdődött, melyen Gabnai Sándor balatonfüredi lelkész hirdetett igét, szolgált a Pápai Evangélikus Kórus Elekes Márton gitárkíséretével, és a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola diákjai, valamint kiállítást nyílt: a falak mentén felállított molinókon a protestáns iskolatörténet mérföldkövei láthatók, olvashatók nyár végéig.

Sokrétű, mégis egy közösség találkozása – Gyülekezeti nap Sopronban

Sopron – A hűvös, esős idő ellenére sem maradtak otthon a soproniak 2019. május 12-én, Jubilate vasárnapján. Négyszázan fordultak meg az evangélikus gyülekezeti nap sokszínű programjain.

Gyülekezeti hétvégét tartottak a szekszárdiak Balatonszárszón

Szekszárd – Balatonszárszó – 2018. április 20–22. között családos hétvégén vettek részt a szekszárdi gyülekezet tagjai. Másodfelügyelőjük beszámolóját olvashatják.

Megrendezték a sütés nélküli sütemények versenyét a kaposvári gyülekezeti napon

Kaposvár – Gyülekezeti napot szervezett a kaposvári evangélikus közösség, az eseményt egy élménybeszámolóval és sütés nélküli sütemények versenyével kötötték össze. Ám két nagyobb bejelentés is megelőzte a programot – tudtuk meg Pongráczné Győri Boglárkától.

Gyülekezeti napot szerveztek Pápán

Pápa – Gyülekezeti napot szervezett a Veszprémi Evangélikus Egyházmegye. A program a Gyurátz Ferenc utcán kezdődött. Dr. Áldozó Tamás polgármester, Polgárdi Sándor esperes és Venczel Csaba gyülekezeti felügyelő közösen ültettek el két fát a reformáció ötszáz éves jubileumára emlékezve.

Gyülekezeti napot tartottak Balatonszepezden

Balatonszepezd – A Kővágóörs, Révfülöp, Kapolcs Társult Evangélikus Egyházközség az anyagyülekezet presbitériuma szervezésében, ezúttal Balatonszepezden rendezte meg 2017. évi gyülekezeti napját.

Sokféleségünk az egységben – Gyülekezeti napot tartottak Somogyszilben

Somogyszil – Ismét megrendezték az immár hagyományos gyülekezeti napot Somogyszilben. Az október 1-jei alkalom kiváló lehetőséget kínált, hogy a szórványgyülekezet tagjai megélhessék összetartozásukat Krisztus testének és az Ecseny és Környéke Evangélikus Egyházközségnek a részeként. A templomot megtöltötte a körülbelül száz résztvevő.

Gyülekezeti napot tartottak Csikvándon

Csikvánd – A szomszédos egyházközségekkel közösen tartottak gyülekezeti találkozót a csikvándi evangélikusok 2016. június 25-én, szombaton. Bakonytamásiból, Bakonyszentlászlóról, Sikátorból és Zircről is érkeztek vendégek, hogy együtt töltsék a délutánt a helyiekkel.

Gyülekezeti napot tartottak Kispesten

Budapest – Gyülekezeti napot tartottak 2016. április 24-én a Kispesti Evangélikus Egyházközségben. „Az igehirdetés után dr. Barra Annamária számolt be a sárszentlőrinci–bonyhádi bizonyságtételéről, majd Némethné Tóth Szilvia kórházlelkész tartott egy mély és őszinte előadást a rákos gyermekek és családjuk között végzett szolgálatáról. Az alkalmat közös ebéddel zártuk” – írta Facebook oldalán Deák László lelkész.

Oldalak

Feliratkozás RSS - gyülekezeti nap csatornájára