koszorú

Koszorúkészítő konfisok

Gyékényes – A Gyékényesi Evangélikus Egyházközség gyülekezeti házában 2018. november 30-án egykori és jelenlegi konfirmandusokkal Sikter János lelkész szervezésében először tartottak adventikoszorú-készítő estet – adta hírül szerkesztőségünknek Balogh Ákos, a gyülekezet gondnoka.

Adventi koszorúk készültek Dunaújvárosban

Dunaújváros – Dunaújvárosban 2016. november 26-án hagyományos ádventi koszorúkat készítettek a gyülekezet tagjai. KÉPRIPORT!

Boldog közösségben indult az új egyházi esztendő a Cinkotai Evangélikus Egyházközségben

Budapest – Cinkota – Felszabadult együttléttel, boldog közösségben indult az új egyházi esztendő a Cinkotai Evangélikus Egyházközségben. A gyülekezet apraja-nagyja gyönyörű adventi koszorúkat készített a gyülekezeti teremben. Forrás: facebook.com

Kültéri adventi koszorút állítottak fel a telekgerendási evangélikus templom előtt

Telekgerendás – A Telekgerendási Evangélikus Leányegyházközségben immáron másodszorra került felállításra az evangélikus templom előtti parkban a nagy, kültéri adventi koszorú, amit ebben az évben is Varga Csilla készített el, a fenyőágakat Gúth Mihályné adományozta – tudta meg szerkesztőségünk Liptákné Gajdács Mária lelkésznőtől. Fotó: Liptákné Gajdács Mária

Ég a harmadik gyertya is a pápai adventi koszorún

Pápa – Az adventi koszorú harmadik gyertyáját Polgárdi Sándor evangélikus esperes gyújtotta meg. Forrás: infopapa.hu, szöveg és fotó: Sz. Zs.

2012-ben is! – Küldjön egy képet adventi koszorújáról az evangelikus.hu-nak!

Már az elmúlt évben is azzal a kéréssel fordultunk az evangelikus.hu olvasóihoz, hogy küldjenek otthonuk és templomuk adventi koszorúiról egy-egy képet nekünk. Szebbnél szebb fotók érkeztek hozzánk. Az akcióból szeretnénk hagyományt teremteni, ezért idén újra arra biztatunk mindenkit, hogy küldjön képeket adventi koszorújáról a szerkesztoseg@lutheran.hu címre. Köszönjük!
Feliratkozás RSS - koszorú csatornájára