angyalok

Angyalok százainak ebédje – Nagy sikerrel zárult egyházunk karácsonyi akciója

Budapest – Budapesten és több nagyvárosban evangélikus összefogásban köszönték meg közel ezer egészségügyi dolgozó munkáját, mások iránt tanúsított figyelmét és szeretetét. A Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében 2020. december 26. és 2021. január 6. között megvalósult Angyalokat vendégelnek meg elnevezésű kezdeményezéshez országszerte több százan csatlakoztak.

„Angyalokat vendégeltek meg” – Vízkeresztig tart az adománygyűjtés

Budapest – „Tapasztaljuk a kórházi dolgozók részéről az örömöt, a hálát, a meghatódottságot, a lelkesedést és azt, hogy megbecsültnek érzik magukat, amiért egyházunk ezzel a kezdeményezéssel feléjük fordult és támogatja őket napi embert próbáló munkájukban” – mondta az Evangélikus.hu érdeklődésére Németh Zoltán, a gyülekezeti és missziói osztály vezetője. Mint ismeretes, karácsony ünnepe óta Budapesten és több vidéki helyszínen is úgy köszöni meg a Magyarországi Evangélikus Egyház az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, hogy a kórházakban dolgozó ápolóknak és orvosoknak meleg ételt biztosítanak. Az akcióhoz 2021. január 6-ig lehet csatlakozni!

Meghosszabbítva! – Az egészségügyben dolgozó „angyalokat” vendégelik meg az evangélikusok

Budapest – Budapesten és több vidéki helyszínen is úgy köszöni meg a Magyarországi Evangélikus Egyház az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, hogy karácsony és újév között a kórházakban dolgozó ápolóknak és orvosoknak meleg ételt visznek. Az országos összefogás eddigi tapasztalatait gyűjtöttük össze. – Az adománygyűjtést és ételosztást egyházunk vezetősége a nagy érdeklődésre való tekintettel 2021. január 6-ig meghosszabbította.
Feliratkozás RSS - angyalok csatornájára