Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat

Már a második oltást kapták az idősek Balassagyarmaton

Balassagyarmat – A Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina második adagját kapták meg az idősek a balassagyarmati Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat otthonában 2021. február 20-án. Juhászné Oláh Mária főnővér a dolgozókat és a lakókat is segített beoltani.

Teremtésvédelem a világ végén?

Balassagyarmat – Advent második vasárnapján ünnepi istentiszteletet tartottak a balassagyarmati evangélikus templomban. Elsősorban Istennek adtak hálát, de a jelenlévőkön keresztül köszönetet mondtak a tervezőknek, szervezőknek és kivitelezőknek is, miután a Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat Deák Ferenc utcában álló épületén megvalósult egy nagy értékű energetikai korszerűsítés az elmúlt néhány hónap során.

Kölyökpezsgővel búcsúztatták az Óévet

Balassagyarmat – Balassagyarmaton, a Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat otthonában évek óta szokás, hogy a lakókkal, az ügyeletben lévő gondozókkal és az épp ott tartózkodó látogatókkal együtt búcsúztatják az Óesztendőt. Ének és imádság mellett az arra vállalkozó lakók spontán, vagy verses jókívánságai is elhangzanak. És nem maradhat el a koccintás sem. Természetesen kizárólag kölyökpezsgővel. Boldog Új Esztendőt! ​

Imádság és hálaadás teszi teljessé az életet

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Szülinaposokat köszöntöttek a Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálatnál

Balassagyarmat – A Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat lakói közül ketten is ezen a héten ünneplik kilencvenedik születésnapjukat. Így Peremiczky Andrásné Juci nénit és Kis Istvánné Magdi nénit a családtagokon, lakótársakon és az intézmény dolgozóin kívül Balassagyarmat polgármestere, Medvácz Lajos és vele együtt Zolnyánszki Zsolt önkormányzati képviselő is felköszöntötte, elhozva számukra a Kormány és a Városvezetés jókívánságát, az ilyenkor járó oklevelet, tortát és virágcsokrokat. Szöveg és fotó: Bartha István
Feliratkozás RSS - Túrmezei Erzsébet Evangélikus Szeretetszolgálat csatornájára