tréning

Ki vagyok én? – Hitoktatói szakmai identitástréning

Budapest – 2018. május 5-én, szombaton továbbképzést szervezett az Evangélikus Hittudományi Egyetem Valláspedagógia Tanszéke egyházunk hitoktatói és lelkészei számára. Érdekesnek ígérkezett ez az alkalom is a korábbiakhoz hasonlóan. A téma és a konferencia leírása arra utalt, hogy ezúttal az önismeret, a hitoktatással foglalkozók személye fog a középpontba kerülni.

Médiatréning lelkészeknek

Budapest – A rádiós és televíziós istentiszteleteken ez évben szolgáló lelkészeknek tartottak felkészítő megbeszélést 2018. január 16-án az Északi Egyházkerület Püspöki Hivatalában. Bényi Ildikó televíziós műsorvezető, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap munkatársa segítette szakmai tanácsaival a nyilvános médiaszereplésről szóló együttgondolkodást.

„Segítsenek rajtam!” – Az Oltalom Szeretetszolgálatnál bőven vannak a gyógyulásra szorulók

Nyíregyháza – Gyógyuljunk együtt címmel indított előadás- és foglalkozás-sorozatot a nyíregyházi Oltalom Szeretetszolgálat szenvedélybetegeket ellátó részlege. Gyógyításra szoruló jelölt van bőven. Jelenleg körülbelül ötvenen járnak több-kevesebb rendszerességgel a kellemes körülményeket kínáló tagozatba.

„Szemben a depresszióval” – A Déli Evangélikus Egyházkerület Szekszárdon tartotta meg tavaszi közgyűlését

Szekszárd – Immár második alkalommal vezette be a Déli Evangélikus Egyházkerület közgyűlését az egyházkerületi és egyházmegyei elnökségek számára meghirdetett csapatépítő tréning, amelynek címe „Szemben a depresszióval” volt. Képes összefoglaló. Szöveg és fotó: Kiss Tamás
Feliratkozás RSS - tréning csatornájára