ruhaadomány

2019-ben is folytatódik az Angyali segítség az Ótemplomból akció Szarvason

Szarvas – Véget értek a szarvasi Ótemplomban az Angyali reggelek sorozat alkalmai és a karácsonyi ünnepi istentiszteletek, melyeknek köszönhetően sokan úgy élhették meg a decemberi időszakot, hogy lelkileg feltöltődve indulhatnak az új évnek. Az elmúlt év hasonló időszakában több ezer adag ételt osztottak ki, és több mint egy tonna ruhát adtak át a rászorulóknak, így mintegy ezer szarvasi és Szarvas környéki rászoruló ember kapott segítséget. Mivel idén is szükség van segítségre, ezért az Ótemplom jótékonysági akcióját folytatni kívánják a 2019-es évben is.

Sztárok is összefogtak a jó ügy érdekében

Budapest – Egyre több híresség csatlakozik az Adok-kapok napokhoz. A biatorbágyi Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciójából hazánk közismert személyiségei is kiveszik a részüket, akárcsak a civilek.

Ismét útnak indították az Adok-kapok napokat

Budapest – Ötödik alkalommal indult útjára 2017. április 22-én az Adok-kapok napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva május 14-ig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. Az első felajánlást Wolf Kati, az akció védnöke tette.

Az Evangélikus Diakónia nemcsak a menekülteknek segít

Röszke – Miután újabb adományokat - gyógyszereket, 700 takarót – vitt Röszkére a menekültek megsegítésére az Evangélikus Diakónia, figyelmét a befogadó állomásokon dolgozók munkakörülményei sem kerülték el.

Van, amikor minden apró segítség számít

Budapest – Ismét kezdetét veszi az Adok-Kapok Napok, az ország legnagyobb jótékonysági minőségi ruhagyűjtő akciója. A Premier Outlet április 25-től május 9-ig várja a felajánlásokat. Az adományok az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével átmeneti otthonokba, menedékházba és nélkülöző családokhoz kerülnek.

Példaértékű ruhagyűjtés indult a szegény családok megsegítésére

Budapest – Egy üres üzlethelyiség megnyitásával indította útjára a Premier Oulet Center két hétig tartó ruhagyűjtő akcióját az Ökumenikus Segélyszervezet javára. Az első ruhát Orosz Barbara színésznő ajánlotta fel, de hozott adományt Sütő Enikő modell és Keveházi Krisztina balettművész is. Az outlet vásárlóközönsége és az üzletek dolgozói is sorban álltak, hogy adakozhassanak, így az adománygyűjtő pont már az első napon megtelt. Lehel László, a segélyszervezet vezetője példaértékűnek nevezte a kezdeményezést. Szöveg és fotó: segelyszervezet.hu
Feliratkozás RSS - ruhaadomány csatornájára