ajánló

Karanténos üzenetek – Evangélikus Élet-ajánló

Új számmal jelentkezik az Evangélikus Élet című kéthetente megjelenő magazin. A 2021. április 18–25-i dátummal megjelenő újságot az alábbi sorokkal ajánljuk az olvasók figyelmébe.

Feltámadás és élet

Budapest – Ezzel a tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassák szeretettel az Evangélikus Életet és vigyék a jó hírét!

Erős vár a mi Istenünk – Rádióműsorunkat ajánljuk a nagyhét elején

Budapest – Erős vár a mi Istenünk címmel 2021. március 29-én 13.30-kor jelentkezik a Magyarországi Evangélikus Egyház nagyheti, ünnepre hangoló műsora.

Hol a helyem? – Az evangéliumról képzőművészek szemével

Pompás kötet látott napvilágot karácsony előtt. A többéves tervező- és alkotófolyamat eredménye azonban nemcsak a katalógus, hanem maga a gyűjtemény is, amely több szempontból is különleges helyet foglal el a hazai magángyűjtemények sorában. A kétarasznyi magasságú, súlyos, fehéren ragyogó könyv pauszborítóján ennyi áll: Te mondád. Az evangéliumok egyes fordulópontjain Jézus szájából hangzik ez a mondat, Pilátus vagy Júdás fejére száll vissza a kimondottak felelőssége. Vajon hányszor, miért szól ezekkel a szavakkal nekünk, 21. századi tanítványoknak Jézus?

A Duna Televízióban ismét jelentkezik az Evangélikus magazin

Budapest – 2021. március 21-én, vasárnap a Duna Televízióban 10 órakor kezdődik egyházunk műsora, az Evangélikus magazin.

Kétségtelenül

Budapest – Ezzel a tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassák szeretettel az Evangélikus Életet és vigyék a jó hírét!

Műsorajánló: Március 15-én újra „Erős vár a mi Istenünk”

Budapest – „Erős vár a mi Istenünk” címmel 2021. március 15-én, hétfőn délután fél 2-kor jelentkezik a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) félórája.

Ébresztő álmodás – Ferenc pápa könyve a megrostáló leállás kínálta lehetőségről

Továbbra is olyan válságos időket élünk, amikor okkal lehetnek álmatlan éjszakáink. Ahogyan a kötet epilógusában olvashatjuk, „az emberiség egyik legsötétebb éjszakáján” szeretnénk túljutni. Ehhez kínál segítséget az egyházfő, aki szerint „a világ fordulóponthoz érkezett, a megpróbáltatás idejével néz szembe, amelyből vagy jobb emberekként kerülünk ki, vagy menthetetlenül visszacsúszunk egy áldatlanabb állapotba”.

Megjelent a Lelkipásztor 2021/3. száma

Budapest – Orosz Gábor Viktor szerkesztésében, a Luther Kiadó kiadásában megjelent a 2021-es év harmadik Lelkipásztor – Evangélikus teológiai szakfolyóirat.

A közmédia evangélikus műsorait ajánljuk

Budapest – A Mai hitvallások és az Evangélikus ifjúsági műsor adásai láthatók a hétvégén a Duna Televízióban.

Oldalak

Feliratkozás RSS - ajánló csatornájára