interaktív

Interaktív keresztút Württembergben

Stuttgart – Holzhausen után a Württembergi Magyar Protestáns Gyülekezet tagjai számára Heilbronnban és Stuttgartban is látható és formálható volt az az interaktív keresztút, amelyet a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziós Osztálya (GYÜMI) szerkesztett és bocsátott rendelkezésre. A keresztút Jézus szenvedéstörténetét mutatja be meditatív és elgondolkodtató formában.

Interaktív keresztút – Tíz gyülekezetben segítik az ünnepekre való ráhangolódást

Tíz gyülekezet – Balatonszárszó, Budavár, Székesfehérvár, Fót, Gyón, Dunaújváros, Nagybörzsöny, Esztergom, Rákoskeresztúr, Celldömölk – nagyheti programját, az ünnepekre való ráhangolódását segítheti a Gyülekezeti és Missziói Osztály Interaktív Keresztút elnevezésű segédanyaga.

Papa, mama, gyerekek, csupa szív, szeretet! – 32. Megálló interaktív istentisztelet a KÖSZI szervezésében

Budapest – 2014. december 14-én vasárnap este immár 32. alkalommal vehettünk részt az ökumenikus Megálló interaktív istentiszteleten a KÖSZI lelkes fiataljainak szervezésében. A decemberi Megálló istentiszteletnek ezúttal kivételesen a Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség adott otthont. Köszönjük nekik a meghívást és a kedves fogadtatást!

A Szentlélek gyümölcse – Deák László lelkész tartott előadást az EBBE fórumán

Budapest – Vedd és olvasd! ― Interaktív bibliatanulmányok címmel az Evangélikus Belmissziói Baráti Egyesület (EBBE) 2014 tavaszán is minden hó 2. csütörtökén délután alkalmakat tart az Országos Iroda utcáról nyíló földszinti termében. Így volt ez 2014. április 10-én is, amikor A Szentlélek gyümölcse címmel, a Galata levél 5,22-25. alapján Deák László lelkész tartott előadást. Forrás: ebbe.lutheran.hu

AzIstenadta – 15. Megálló istentisztelet a KÖSZI szervezésében

Budapest – 2013. április 7-én a Deák téri evangélikus templomban ismét megtartotta a KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért interaktív istentiszteletét, a Megállót a gyülekezet segítségével. A lelkészi szolgálatot Bolba Márta végezte, az alkalom lebonyolításában pedig a Megálló Zenekar, a KÖSZI amatőr drámacsoportja és a Szívvel-Lélekkel Alapítvány működött közre. A téma ezúttal a jelenlét volt, az istentisztelet címe pedig „AzIstenadta.” Szöveg: Leichter Lilla, fotó: Kovács Orsolya, Román Péter
Feliratkozás RSS - interaktív csatornájára