Károli-biblia

Bemutatkozik a Károli-Biblia „reloaded” kiadása

Budapest – Az újonnan revideált Károli Biblia 2019-ben újra megjelent színes kötetei külsőben nem sokat változtak a 2011-es első megjelenés óta. A belsőben viszont sok minden változott. Ebben a rövidfilmben sorra vesszük a kiadvány főbb újdonságait.

Asztalka beszélgetések – A hit hallásból van – Interjú Káli-Horváth Kálmánnal

Budapest – Káli-Horváth Kálmán sokoldalú, tehetséggel megáldott alkotó 2013 őszén „A hit hallásból van” kampány keretein belül az újonnan revideált Károli-Biblia felolvasását kezdte meg, hogy a kiadvány hangoskönyvként is megjelenhessen. Ennek apropóján beszélgettek vele hitéről, szolgálatáról az Asztalka Cukrászdában. Operatőr, vágó: Győri András Timótheus, riporter: Győri Tamás József – Zákeus Média Centrum (ZMC)

Biblia a Tescoban: Pünkösdre új formában és színekben is megjelenik a „modernizált” Károli-biblia

Budapest – 2013. május 16-án a Váci úti Tesco Áruházban mutatták be az újonnan revideált Károli-Biblia utánnyomását. Pünkösdtől az ország Tesco áruházaiban is kapható lesz a Szentírás. A 2011 karácsonyán hétezer-ötszáz példányban megjelent Szentírás utánnyomását most még változatosabb külsővel, tizenötezer példányban kínálja az érdeklődőknek a Veritas Kiadó. Forrás: MTI, Veritas Kiadó. Szöveg és fotó: Galambos Ádám
Feliratkozás RSS - Károli-biblia csatornájára