Veritas Kiadó

Magyarországon is megjelent az Inspiráló Biblia

Budapest – Hosszas előkészítő munka után Magyarországon is megjelent a több nemzetközi rangos elismerést is magáénak tudó Inspiráló Biblia, melynek hivatalos bemutatóját 2019. november 6-án, szakmai workshop keretében tartották Budapesten.

Magyarázatos Biblia jelent meg

Budapest – 2014. december 2-án került sor a Harmat Kiadó és a Veritas Kiadó együttműködésében megjelent Magyarázatos Biblia könyvbemutatójára a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karán, ahol Jakus Ágnes újságíró egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül kérdezte a meghívottakat a kiadványról.

Asztalka beszélgetések – A hit hallásból van – Interjú Káli-Horváth Kálmánnal

Budapest – Káli-Horváth Kálmán sokoldalú, tehetséggel megáldott alkotó 2013 őszén „A hit hallásból van” kampány keretein belül az újonnan revideált Károli-Biblia felolvasását kezdte meg, hogy a kiadvány hangoskönyvként is megjelenhessen. Ennek apropóján beszélgettek vele hitéről, szolgálatáról az Asztalka Cukrászdában. Operatőr, vágó: Győri András Timótheus, riporter: Győri Tamás József – Zákeus Média Centrum (ZMC)

Biblia a Tescoban: Pünkösdre új formában és színekben is megjelenik a „modernizált” Károli-biblia

Budapest – 2013. május 16-án a Váci úti Tesco Áruházban mutatták be az újonnan revideált Károli-Biblia utánnyomását. Pünkösdtől az ország Tesco áruházaiban is kapható lesz a Szentírás. A 2011 karácsonyán hétezer-ötszáz példányban megjelent Szentírás utánnyomását most még változatosabb külsővel, tizenötezer példányban kínálja az érdeklődőknek a Veritas Kiadó. Forrás: MTI, Veritas Kiadó. Szöveg és fotó: Galambos Ádám
Feliratkozás RSS - Veritas Kiadó csatornájára