nyertes

Kik lettek 2019-es missziói pályázat nyertesei?

Budapest – A 2019. évi missziói pályázat nyerteseit nyilvánoságra hozta az Evangélizációs és Missziói Bizottság. Az alábbiakban ez olvasható.

Egy örökség ápolása – Andorka Eszter Program

Budapest – Sajtótájékoztatóval egybekötött megemlékezést tartott az Andorka Eszter Program kuratóriuma 2019. február 14-én a Magyarországi Evangélikus Egyház országos székházának templomában. A program tavalyi nyertes projektjeinek beszámolói előtt dr. Fabiny Tamás püspök tartott áhítatot, majd a kuratórium tagjai emlékeztek meg a fiatalon elhunyt lelkésznőről.

„Ég és föld között…“ – Díjnyertes ágfalvi film

Szombathely – A Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ ágfalvi telephelyén készült, Ég és föld között című flim első helyezést ért el a 2018. október 24–25-én Budapesten megrendezett IV. Magyar Speciális Független Filmszemlén. A megmérettetésre 84 film közül választották ki az otthon egyik lakójáról, Porga Krisztiánról készült alkotást.

Közöljük a missziói pályázat nyerteseinek listáját

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Evangelizációs és Missziói Bizottsága pályázatot írt ki az evangélikus gyülekezetek és egyházmegyék missziói munkájának támogatására, missziói programokra vagy missziói kiadványok megjelentetésére. Az alábbiakban a nyertesek listáját adjuk közre.

Íme a 2015. évi missziói pályázat nyertesei

Budapest – A 2015-ös évben 3.500 000 forintos keret állt rendelkezésre a missziói pályázatra. Nyolcvannégy pályázó összesen 6.015 155 forintot igényelt. Az alábbiakban olvasható az a nyolcvanegy gyülekezet illetve egyházmegye, amelyek támogatást kaptak missziói programjuk megvalósításához.

Közöljük az idei missziói pályázat nyerteseinek listáját

Budapest – A 2013-as évben összesen 88 pályázat érkezett az egyházunk által meghirdetett missziói pályázati felhívásra. Különböző gyülekezeteink programjaikra mintegy 6.427.000 forintot igényeltek. A szétosztható összeg 3.200.000 forint volt. Forrás: Evangélikus Missziói Központ
Feliratkozás RSS - nyertes csatornájára