Gusztáv Adolf Vasi Hálaadó Nap

Felelősségvállalás egymás iránt – Hálaadó nap a Vasi Skanzenben

Hetedik alkalommal rendezték meg a Gusztáv Adolf vasi hálaadó napot június első vasárnapján. Közel ezren gyűltek össze Szombathelyen, a Vasi Skanzenben a szép, napsütéses időben a Vasi Egyházmegye gyülekezeteiből. Az ünnepi istentiszteleten Rostáné Piri Magda, az egyházmegye esperese szolgált igehirdetéssel. Vele beszélgettünk a találkozó céljáról.

Színes programok – Hálatelt szívek

Szombathely – Szombathelyen tartották a hetedik Gusztáv Adolf Vasi Hálaadó Napot 2019. június 2-án. Közel ezren gyűltek össze a Vasi Skanzenben ezen a szép napsütéses napon, melyre az egyházmegye minden gyülekezetéből érkeztek képviselők.

Élőben közvetíti a Credo Rádió a Vasi Hálaadó Napot

Szombathely – Vasárnap lesz a Gusztáv Adolf Vasi Hálaadó Nap Szombathelyen, a Vasi Múzeumfaluban, a Vasi Evangélikus Egyházmegye szervezésében. A házigazda a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség lesz.

Ünnepelt a 410 éves egyházmegye – Frissítve: Videó!

Sárvár – A Vasi Evangélikus Egyházmegye hívei Sárváron gyűltek össze a hétvégén a Gusztáv Adolf vasi hálaadó napon. Szöveg és fotó: Ádám-Kolonics Eszter, Videó: Vas Népe Online, Szombathelyi Evangélikus Egyházközség
Feliratkozás RSS - Gusztáv Adolf Vasi Hálaadó Nap csatornájára