Prónay Sándor-díj

Ajánlásokat várnak az Ordass Lajos-díjra és a Prónay Sándor-díjra

Budapest – 2007-ben az országos presbitérium megalkotta azt a szabályrendeletet (I/2007. V. 10.), amely az Ordass Lajos-díj és a Prónay Sándor-díj alapításáról és – évente egyszeri – odaítélésének körülményeiről szól. A 2020. évi díjazandók személyére vonatkozóan a kuratórium ajánlásokat vár.

Ajánlásokat várnak az Ordass- és a Prónay-díjra

Budapest – 2007-ben az országos presbitérium megalkotta azt a szabályrendeletet (I/2007. V. 10.), amely az Ordass Lajos-díj és a Prónay Sándor-díj alapításáról és – évente egyszeri – odaítélésének körülményeiről szól. A 2019. évi díjazandók személyére vonatkozóan a kuratórium ajánlásokat vár.

Tudós lelkészek nyomában, kincsek között

A Magyarországi Evangélikus Egyház Prónay Sándor-díját vehette át Alpárné dr. Szála Erzsébet professor emerita, a soproni líceum műemléki könyvtárának könyvtárosa, akit az egyház írott és tárgyi emlékeinek tudós és gondos gyűjtéséért, gondozásáért és bemutatásáért végzett munkájának elismeréseként jutalmaztak ezzel a kitüntetéssel – szólt a sajtóhír. Az ünnepség, amelyen egyházunk legmagasabb kitüntetéseit átadták az idei díjazottaknak, november 11-én zajlott a budapesti Deák téri evangélikus templomban. A kitüntetés átvétele utáni percekben, még a helyszínen kértük beszélgetésre a díjazott kutatót-oktatót.

Felhívás – Jelöléseket várnak az Ordass- és Prónay-díjra

Budapest – 2007-ben a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma megalkotta azt a szabályrendeletet (I/2007. V. 10.), amely az Ordass Lajos-díj és a Prónay Sándor-díj alapításáról és évenkénti egyszeri odaítélésének körülményeiről szól. A 2018. évi díjazandók személyére vonatkozóan a kuratórium ajánlásokat vár.

HATÁRIDŐ! – Felhívás: Legmagasabb egyházi kitüntetéseinket ősszel adjuk át

Budapest – 2007-ben az országos presbitérium megalkotta azt a szabályrendeletet (I/2007. V. 10.), amely az Ordass Lajos-díj és a Prónay Sándor-díj alapításáról és – évente egyszeri – odaítélésének körülményeiről szól. A 2014. évi díjazandók személyére vonatkozóan a kuratórium ajánlásokat vár.

Felhívás: Legmagasabb egyházi kitüntetéseinket ősszel adjuk át

Budapest – 2007-ben az országos presbitérium megalkotta azt a szabályrendeletet (I/2007. V. 10.), amely az Ordass Lajos-díj és a Prónay Sándor-díj alapításáról és – évente egyszeri – odaítélésének körülményeiről szól. A 2013. évi díjazandók személyére vonatkozóan a kuratórium ajánlásokat vár.
Feliratkozás RSS - Prónay Sándor-díj csatornájára