Sóvár

Balatongyörökön munkálkodott a szombathelyi evangélikus férfikör

Szombathely – A szombathelyi evangélikus férfikör hét tagja – amely egyben a johannita segítőszolgálat szombathelyi csoportja is – Menyes Gyula parókus lelkész vezetésével a szokásos balatongyöröki KIE-ház, „Sóvár”, karbantartási és kertrendezési munkáit végezte 2020. október 12-én és 13-án.

Kikapcsolódás és közösségformálás – KIE-képzés a balatongyöröki Sóvárban

Szombathely – Balatongyörök – A szombathelyi TenSing csoport 9–11. osztályos tagjai az elmúlt hétvégén részt vettek a Balatongyörökön megtartott KIE-képzésen (YMCA).

Önkéntesek jelentkezését várják a balatoni Sóvárba

Balatongyörök – A Keresztyén Ifjúsági Egyesület augusztus 14–21. közötti időszakra két önkéntest vár a balatongyöröki Sóvárba. Önkéntes közösségi szolgálat elszámolása, vagy zsebpénz lehetséges.

Köszönet-kampány: Fergeteges hálakoncertet adott a Pécsi Gospel Kórus Balatongyörökön

Balatongyörök – 2015. március 22-én a balatongyöröki Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont a Pécsi Gospel Kórus koncertjének, a Magyarországi Evangélikus Egyház által szervezett idei egyszázalékos, Köszönet-kampánya keretében. A környékbeli evangélikus gyülekezetekből, de még más egyházak tagjai közül is rengetegen voltak kíváncsiak a pécsiek zenéjére.

Rendszeres istentiszteletek indulnak a Sóvárban

Balatongyörök – 2014. január 12-én tartották meg az első nyilvános istentiszteletet Balatongyörökön, a Keresztyén Ifjúsági Egyesület ifjúsági konferencia központjában, a Sóvárban, Kuti Géza keszthelyi református esperes szolgálatával. Szöveg és fotó: Marton Tamás

Férfikör: Önkéntesként szépítették a györöki Sóvárat

Szombathely – A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség férfikörének tagjai nem először vállaltak önkéntes munkát. Ezúttal a balatongyöröki ifjúsági táborok helyszínét szépítgették. Forrás: szombathely-lutheran.hu, szöveg: Hegedüs László, fotó: Prekler János
Feliratkozás RSS - Sóvár csatornájára