hírlevél

Nehéz sors vár a leprabeteg édesanyákra

A leprabeteg édesanyák nehéz sorsára híva fel a figyelmet a Lepramisszió május első vasárnapjához közeledve.

Imádkozzunk az üldözött keresztényekért! – Itt elolvashatják az Open Doors decemberi hírlevelét

Budapest – Kiskőrös – Az Open Doors hírei a keresztényüldözés helyzetére világítanak rá, úgy Európában ahogy a nagyvilágban is. Lupták György nyugdíjas evangélikus lelkész havonta egy-egy körlevelet állít össze ezekből, ezt találják meg a cikkünkben letölthető formában.

Letölthető honlapunkról az Evangéliumi Aliansz 2020. karácsonyi hírlevele

Budapest – Megjelent az Evangéliumi Aliansz hírlevele 2020 karácsonyára. Benne a híradások, visszatekintés és lelki tartalmak mellett megtalálható a 2021-es január 3-tól 10-ig tartó imahét tematikája is.

Elindult az Ararát hírlevél

Budapest – Örömmel hirdetjük, hogy elindul a Magyarországi Evangélikus Egyház Ararát teremtésvédelmi területének elektronikus hírlevele.

Megjelent az Evangéliumi Aliansz pünkösdi hírlevele

Budapest – D. Szabó Dániel, Szeverényi János, Szuhánszky Gábor, László Viktor írásaival, a 2019-es események összefoglalójával, valamint a BalatonNET, a GLS és az Ez az a nap! aktuális híreivel megjelent az Evangéliumi Aliansz pünkösdi hírlevele.

A Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) hírlevele 2017 pünkösdjén

„A reménység pedig nem szégyenít meg, mert Isten szeretete kitöltetett szívünkbe a nekünk adott Szentlélek által." Róma 5, 5. – A mellékletből letölthető a hírlevél.

Megjelent a MEÖT augusztusi hírlevele

„Az Úr közel!” címmel megjelent a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Missziói és Evangelizációs Bizottságának augusztusi hírlevele.

Hírlevél az evangelikus.hu szerkesztőitől

Budapest – Az evangelikus.hu híreiből napi rendszerességgel továbbra is össze fogunk állítani egy hírcsokrot. Ezt a hírlevelet azonban nem csak a fratrernetes listákra fogjuk kiküldeni, hanem lehetőségük lesz ezentúl igényelniük is azoknak, akik nem tagjai ezen evangélikus listáknak.

Hírlevél – 2013. 01. 15.

VII. évfolyam, 1. szám.

A Gyermek és Ifjúsági Osztály decemberi hírlevelét adjuk közre

Budapest – A Gyermek és Ifjúsági Osztály decemberi hírlevelét a csatolt fájlban olvashatják. Forrás: GYIO
Feliratkozás RSS - hírlevél csatornájára