jótékonység

Négy olimpiai bajnok és további sportos sztárok futottak a gyermekekért az Ökumenikus Segélyszervezet csapatában

Bzdapest – Látványos figyelemfelhívó akcióval, sztárokkal teli futócsapattal és játékos feladatokkal települt ki az Ökumenikus Segélyszervezet a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonra, hogy az évente több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermeket segítő „Kapaszkodó” programjának támogatására gyűjtsön adományokat.

Adventi sürgés-forgás Pestszentimrén

Budapest – A pestszentimrei evangélikus gyülekezet tagjai jelenleg még a helyi katolikus és református testvéreknél felváltva tartják istentiszteleteiket, de nagy terveket dédelgetnek, hiszen szeretnének saját templomot. Elmentünk hát, hogy megnézzük, lelkésznőjük, Horváth-Csitári Boglárka vezetésével hogyan zajlik náluk advent negyedik vasárnapja.

Több mint 300-an vágtak neki az első beregszászi jótékonysági félmaraton futamainak

Beregszász – Hagyományteremtő szándékkal került sor 2015. október 3-án az első Beregszászi Jótékonysági Félmaraton megrendezésére. A korábbi helyi futóversenyre építő sportrendezvényt Lévai Anikó, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete és Lehel László elnök-igazgató nyitották meg; a bemelegítést pedig Kovács Koko István, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete vezette.

JÓTÉKONYSÁGBÓL VERSENYELŐNY: Közösség a társadalmi felelősségvállalásban

Budapest – Mintegy 50 hazai vállalatvezető részvételével tartottak tanácskozást a társadalmi szerepvállalásról május 14-én, Székesfehérváron. A rendkívüli fórum második állomása volt annak a rendezvénysorozatnak, amelyet a Magyarok a Piacon Klub és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet indított útjára 2014-ben.

„Solidarity Party for Andrea”: A józsefvárosi gyülekezet és a Lift! zenekar is részt vett a jótékonyságban

Budapest – A Józsefvárosi evangélikus gyülekezet énekkara és a Lift! zenekar 2015. március 25-én szerdán este a Közép Európai Egyetemen „Solidarity Party for Andrea” című jótékonysági esten vett részt.

Rászoruló gyerekek javára ralizhattak Tótkomlóson

Tótkomlós – A többszörös magyar ralibajnok Turi Tamás is tiszteletét tette a Tótkomlósi Autósport Egyesület Tótkomlós Racing elnevezésű hétvégi viadalán, ahol a nézők jótékony céllal ralizhattak. A sorrendben negyedszerre életre hívott eseményre nyolc kategóriában 79 autót neveztek, a pilóták hét gyorskört futottak. Forrás: beol.hu, fotó: illusztráció
Feliratkozás RSS - jótékonység csatornájára