Nevelési és Oktatási Osztály

Középpontban a történelem

Aszód – Az Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium, az Evangélikus Pedagógiai Intézet (EPSZTI) és a Magyarországi Evangélikus Egyház Nevelési és Oktatási Osztálya szervezésében online tartották meg az evangélikus iskolai történelemtanárok VIII. online konferenciáját 2021. február 18-án. A rendezvény keretében kihirdették a Trianon 100 pályázat eredményét is.

Pályázati felhívás evangélikus gyülekezeteknek digitális eszközök beszerzésére

Budapest – A Nevelési és Oktatási Osztály – Felnőttképzés munkaága által végzett digitális eszközök használatára irányuló felmérés eredményeként megfogalmazódott eszközigényekre reagálva, a Gyülekezeti és Missziói Osztály kezdeményezésére, a Püspöki Tanács javaslatára, egyházunk elnöksége 15 000 000 forintot különített el a gyülekezeteknek digitális eszközök beszerzésére. Az online pályázat beküldésének határideje: 2020. október 28. (szerda), éjfél.

Pályázati felhívás gazdasági kontroller / pénzügyi vezetői álláshely betöltésére

A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya gazdasági kontrollert / pénzügyi vezetőt keres.

A MEE Nevelési és Oktatási Osztálya felvételt hirdet gazdasági referens álláshely betöltésére

Budapest – A gazdasági referensi álláshely pályázati kiírását az alábbiakban olvashatják.

Nevelési és Oktatási Osztály: Tantárgygondozói pályázati felhívás

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet tantárgygondozói, szaktanácsadói feladatok ellátására, 2013. október 1. napjától 2014. május 31. napjáig terjedő időszakra. Az alábbiakban ezt olvashatják.
Feliratkozás RSS - Nevelési és Oktatási Osztály csatornájára