évzáró

„Testvérek vagyunk” – Családi nappal zárták a tanévet a kaposvári evangélikusok

Kaposvár – Családi istentisztelet, keresztelő, meseszínház, ugrálóvár, trambulin, arcfestés, csillámtetkó, vattacukor, egy finom pörkölt és több száz palacsinta várta azokat a családokat, akik 2018. június 10-én, vasárnap ellátogattak a kaposvári evangélikus gyülekezetben megrendezésre kerülő családi napra.

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány évzáró ülést tartott

Budapest – 2017. december 5-én 10 órakor tartotta alapítói ülését a Magyar Bibliatársulat Alapítvány kuratóriuma, amelyen az MBTA munkájában részt vevő tizenkét tagegyház képviselői is részt vettek.

Hittanos tanévzáró ünnepséget rendeztek a szekszárdi evangélikus gyülekezetben

Szekszárd – A vasárnapi istentisztelet után a hittanos gyermekeknek szülői, nagyszülői összefogással hangulatos tanévzárót rendeztek Szekszárdon. Bográcsgulyás után játékos vetélkedő, sport és baráti beszélgetés színesítette programot. KÉPRIPORT!

Hittanosok alkotásai álltak a középpontban – Tanévzáró istentiszteletet tartottak Vecsésen

Vecsés – A vecsési gyülekezet hálaadó istentisztelettel zárta a tanévet. A hittanosok idén különleges feladatot kaptak: valamilyen alkotást kellett létrehozniuk egy – a tanév során tárgyalt – témához vagy történethez kapcsolódóan. A műveket az istentiszteleten mutatták be a gyerekek.

Évzáró gyülekezeti grillezés és koncert Kolozsváron

Tanévet zárt a Kolozsvári Evangélikus-Lutheránus Gyülekezet a tomboló nyár első napsütéses hétvégéjén, június 15-16-án. Forrás: evangelikus.net, szöveg: Kalit Eszter

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem 121. tanévének végzős hallgatóinak és jubilánsainak névsora

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem 2013. június 21-én tartotta tanévzáró ünnepségét. Alábbiakban a 2012/2013-as tanévben oklevelet szerzett hallgatók és a jubilánsok névsorát közöljük. Szöveg és fotó: Galambos Ádám
Feliratkozás RSS - évzáró csatornájára