Angyalfa

Lelkész a rácsok mögött – Beszélgetés Erdélyi Csabával

Budapest – Mit jelent a börtönben istentiszteletet tartani? Mi egy börtönlelkész feladata? Mennyire nyitottak a fogvatartottak az evangéliumra? Erdélyi Csabával, a Börtönlelkészek Magyarországi Szervezetének elnökével beszélgettünk.

Minden gyermeknek joga van gyermeknek lenni! – Angyalfa tábor börtönviselt szülők gyermekeinek

Mátraszentimre – Az Angyalfa Alapítvány idén is húsz börtönviselt szülő gyermekének nyújtott táborozási lehetőséget Mátraszentimrén, a Tessedik Sámuel Alapítvány gyermeküdülőjében. A szervezők – immáron huszadik alkalommal – biztosítottak egy örömteli, önfeledt hetet a rászoruló gyermekeknek.

Ők nem tehetnek róla, mi igen!

Mátraszentimre – Az Angyalfa Alapítvány és a Magyar Testvéri Börtöntársaság szervezésében börtönviselt szülők gyermekeinek tartottak tábort Mátraszentimrén.

Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben… – Beszámoló az Angyalfa tábortalálkozóról

Budapest – Nagy készülődés vette kezdetét szeptember végén az Angyalfa Alapítványnál, hiszen nem csak a karácsonyi Angyalfa-program kerül idén is megrendezésre, hanem 2015. november 14-én tartotta meg az Alapítvány karácsonyi kampányindító és tábortalálkozó csendesnapját az Evangélikus Hittudományi Egyetem kollégiumának kápolnájában.

Ajándékok a börtönből, avagy Angyalfa program – Beszélgetés Magyari Mártonnal

Gödöllő – A bűncselekmények miatt szétszakadt családok legnagyobb áldozatainak, a börtönben lévő szülők gyermekekeinek gyűjt idén is ajándékokat az Angyalfa program keretében a Magyar Testvéri Börtöntársaság. Magyari Mártonnal, a szervezet ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

2014-ben is Angyalfa program!

Gödöllő – Az idén is megszervezi a Magyar Testvéri Börtöntársaság karácsonyi ajándékozási programját, melynek keretében megajándékozzák a fogvatartott szülők gyermekeit, így teremtve kapcsolatot velük és a családdal. A szervezet vezetője, Roszík Gábor az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkbe az adománygyűjtéssel kapcsolatban.

„Szeretni és szeretve lenni” – börtönviselt szülők gyermekeinek táborozása

Mátraszentimre – 2014. június 27 és július 2. között tartotta idei Angyalfa táborát fogvatartottak gyermekeinek a Magyar Testvéri Börtöntársaság.

Előítélet nélküli szeretettel – Angyalfa tábor

Mátraszentimre – „Szeretni és szeretve lenni” mottóval tartotta meg idei Angyalfa táborát fogvatartottak gyermekei számára a Magyar Testvéri Börtöntársaság. Mártaszentimrén várta a táborozókat – a dániai aarhusi evangélikus gyülekezet ismételt támogatásával – 2014. június 27. és július 2. között a Tessedik Sámuel Alalpítvány gyermeküdülője.

Angyalfa-program: raboknak segítenek, hogy megajándékozhassák gyermekeiket

Gödöllő - A fegyintézeteket is belengi az ünnepi hangulat, a fogvatartottak önmagukkal és a világgal való megbékélését a börtönlelkészek segítik. Az ő szervezésükben az elmúlt évek hagyományának folytatásaként az idei karácsony előtt is beindult a rabokat és családtagjaikat megajándékozó Angyalfa Program, amelyről az MTI tudósítói készítettek országos körképet. Forrás: MTI

Roszik Gábor volt a vendég a Sztehlo-iskolában

Budapest – 2012. december 6 -án Roszík Gábor, a Magyar Testvéri Börtöntársaság vezetője volt a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium vendége. Előadásában bemutatta a fogvatartottak között végzett missziói munkájukat. Forrás: iskolalelkesz.blogspot.com
Feliratkozás RSS - Angyalfa csatornájára