nyílt nap

Egy nap teológushallgatóként – Bepillantás az Evangélikus Hittudományi Egyetem világába

Budapest – Idén a koronavírus járvány miatt elmarad a nyílt nap az Evangélikus Hittudományi Egyetemen (EHE). A hallgatók ezért kisfilmet készítettek, amivel az intézményen belüli életet mutatják be.

Nyílt napot tartottak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Nyílt napot tartottak 2019. november 13-án az Evangélikus Hittudományi Egyetemen, közel 90 diák részvételével. – KÉPRIPORT!

Nyílt napot tartanak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – 2017. november 22-én, szerdán, 9.00 - 14.00 között nyílt napot tartanak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen (1141 Budapest, Rózsavölgyi köz 3.). Az alábbiakban a tervezett programot olvashatják.

Pünkösdi nyílt napot tartottak a Miskolci Egyetemen

Miskolc – Egyházi iskolák diákjai számára rendeztek Ökumenikus Pünkösdi Nyílt Napot a Miskolci Egyetemen. „Karriert is adunk, nem csak diplomát” – ezzel a mottóval invitálták a fiatalokat, hogy megismerjék a karokat és a képzéseket. A nyílt napot a Miskolci Egyetem, a Miskolci Ökumenikus Egyetemi Lelkészség és a történelmi egyházak szervezték.

Nyílt napot tart a Zeneakadémia Egyházzenei Tanszéke

Budapest – A Zeneakadémia Egyházzenei Tanszéke, amely hazánkban az legmagasabb fokú egyházzenei oktatás színtere, december 14-én, szerdán nyílt napot tart a Bp. VI. Vörösmarty utca 35. alatti intézményben. Ezen bemutatjuk pedagógiai, művészeti és tudományos műhelyünk munkáját, eredményeit, az itt folyó sokágú képzést.

Nyílt napot tartottak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Számos evangélikus diák volt kíváncsi az Evangélikus Hittudományi Egyetem idei nyílt napjára, amelyet 2016. november 23-án tartottak az intézményben. Mint kiderült, a diákok között vegyesen voltak a teológus/lelkész és a hittanár szak iránt érdeklődők.

Nyílt napot tartottak a Reményik-iskolában

Szombathely – Több mint száz érdeklődő volt kíváncsi a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskolában 2016. november 19-én tartott nyílt napnak. A tanító nénik ezúttal cirkuszi hangulatot varázsoltak az intézménybe.

Nyílt nap az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem szeretettel meghív minden érdeklődő középiskolást és gyülekezeti tagot a 2016. november 23-án, szerda reggel 9 órakor kezdődő nyílt napra.

Kétéves a Luther Ház

Tótkomlós – A Kétéves a Luther Ház című nyílt napunkat 2016. szeptember 9-én rendeztük meg a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat szenvedélybetegeinek nappali ellátójában, azaz a Luther Házban. Reggeli közös kávézásunk után a szeretetszolgálat intézményvezetője, Oroveczné Egervári Zsuzsa és jómagam köszöntöttük a hozzánk ellátogatott vendégeket.

Ökumenikus pünkösdi nyílt napot rendeztek a Miskolci Egyetemen

Miskolc – Ismét ökumenikus pünkösdi nyílt napot tartott a történelmi egyházak, valamint az egyetemi lelkészség társszervezésében a Miskolci Egyetem május 6-án, pénteken. A rendezvényre főként egyházi fenntartású középiskolákból érkezett több mint hétszáz tizenegyedik évfolyamos diák.

Oldalak

Feliratkozás RSS - nyílt nap csatornájára