állás

Rektori titkárt keres az EHE

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem pályázatot hirdet rektori titkár munkakör betöltésére.

Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Mezőberény – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

Pályázat soltvadkerti iskolalelkészi állásra

Soltvadkert – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő soltvadkerti iskolalelkészi állásra.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakör betöltésére

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet teljes munkaidejű pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakörbe várja munkatárs jelentkezését.

Az Európai Protestáns Egyházak Közössége új főtitkárt keres

Genf – Bécs – Az Európai Protestáns Egyházak Közössége új főtitkárt keres. A pályázati kiírás angol, francia és német nyelvű anyagai letölthetőek a cikkünkhöz csatolt fájlokból.

Logisztikai mérnököt vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakembert keres a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az alábbi pozícióra keres munkatársat: Logisztikai mérnök vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakember.

Pályázat intézményvezetői állásra

Alberti – Az Alberti Evangélikus Egyházközség Presbitériuma pályázatot hirdet a Káldy Zoltán Evangélikus Szeretetotthon (2730 Albertirsa, Dózsa György u. 7.) intézményvezetői állására.

A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetőt keres

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetői pozícióra keres munkatársat, aki az igazgató közvetlen irányítása alatt felelős az iskola gazdasági, számviteli és ügyviteli működéséért és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátásáért.

Tanulmányi titkárt keres az Evangélikus Hittudományi Egyetem

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem pályázatot hirdet az alábbi munkakör betöltésére: Tanulmányi titkár.

Német nyelv – bármely szakos középiskolai tanárt keresnek

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az alábbi pozícióra keres munkatársakat: Német nyelv – bármely szakos középiskolai tanár.

Oldalak

Feliratkozás RSS - állás csatornájára