bicikli

Először szerveztek a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség fiataljai biciklis túrát

Szombathely – Először szerveztek a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség fiataljai biciklis túrát, nyolcan tekerték körbe a Balatont. A szombathelyi ifjúsági munka a Keresztyén Ifjúsági Egyesület égisze alatt zajlik.

Evangélikus bringás istentisztelet lesz a 6. csömöri bringafesztiválon

„Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!” – Ez a jelmondata a csömöri bringafesztiválnak, melyet 2018. június 16-án, szombaton rendeznek meg a helyi Bulgárkertben.

Biciklivel a Szélrózsára? Miért ne?

Budapest – A hónap végén elkezdődik a regisztráció a 12. Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozóra, de addig is a szervezők már most szeretnének pár lehetőséget felajánlani mindazoknak, akik kerékpárral szeretnék átélni a fesztivált. Az alábbiakban a szervezők ezzel kapcsolatos levelét olvashatják.

Biciklizz lelkesen! – Ismét lesz bringás istentisztelet Csömörön

Csömör – „Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!” a jelmondata a három éve létrehozott Csömöri Bringafesztiválnak, melyet idén június 25-én, vasárnap rendeznek meg a Bulgárkertben.

Ötszáz kilométer a reformáció jegyében

Budapest – Tíz erdélyi, valamint egy hollandiai lelkipásztor komoly fizikai megmérettetésre vállalkozott a reformáció ötszázadik jubileumán, amelynek az 500 kilométeres svájci biciklitúra a reformáció 500. évfordulóján, az erdélyi felekezeti oktatás jövője érdekében nevet adták. A cél tehát az oktatásfejlesztés, méghozzá egy rendhagyó módon: biciklivel erednek Kálvin János nyomába.

Evangélikus bringás istentisztelet lesz a 4. Csömöri Bringafesztiválon

Csömör – „Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!” Ez volt a jelmondata a 2013-ban életre hívott Csömöri Bringafesztiválnak, melyet idén július 17-én, vasárnap rendeznek meg a helyi Bulgárkertben.

A jó pásztor életét adja a juhokért – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

Reményőrség – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

Magyarország szeretlek! – Kölcse 2014

Kölcse – A kölcsei evangélikus gyülekezet is részt vett a helyi önkormányzattal együtt a Magyarország Szeretlek! országos kezdeményezésben.

Kerékpáros- és ifjúsági találkozó volt Káván

Kva – A Dél-Pest Megyei Egyházmegye ifjúságának vállalkozóbb szellemű képviselői kerékpárral, a távolabb lakók autóval gyülekeztek össze 2013. szeptember 7-én szombaton, a kávai evangélikus templomnál. Szöveg és fotó: Kustra Csaba

Oldalak

Feliratkozás RSS - bicikli csatornájára