nyári szünet

Nyári szünet lesz az országos irodában

Budapest – „Tájékoztatjuk egyházközségeink, intézményeink vezetőségét és tisztelt partnereinket, hogy a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája és az Evangélikus Országos Gyűjtemény a nyári időszakban 2020. augusztus 3. (hétfő) és 2020. augusztus 14. (péntek) között zárva tart, az ügyintézés ez idő alatt szünetel. Az első munkanap augusztus 17., hétfő a szokásos munkarend szerint” – írta szerkesztőségünknek küldött közleményében Krámer György országos irodaigazgató.

Nyári szünet az országos irodában

Budapest – Tájékoztatjuk egyházközségeink, intézményeink vezetőségét és tisztelt partnereinket, hogy a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája a nyári időszakban 2018. július 30., hétfő és augusztus 10., péntek között zárva tart, az ügyintézés ez idő alatt szünetel. Az első munkanap augusztus 13., hétfő a szokásos munkarend szerint.

„Először az Istennel töltött időt határozom meg ” – Időgazdálkodási tippek – nem csak a nyári szünetre

Budapest – Ez lesz életed legszebb vakációja – döntötted el a bizonyítványt kézhez kapva –, de még el sem kezdődött igazán a nyári szünet, máris unatkozol. Nem is olyan egyszerű úgy kitölteni a napokat, hogy kellőképpen izgalmasak legyenek. A homokszemek egyre csak peregnek; szinte fizikailag érzed, ahogy telnek a hetek; előre rettegsz attól, hogy nem lesz miről mesélned szeptemberben… Mi a helyes időgazdálkodás titka? Miért fontos a kikapcsolódás? Mit tegyél, ha megcsömörlöttél? Seben Glóriával és P. Tóth Andrással ilyen kérdésekről beszélgettünk.

Nyári ügyelet az evangelikus.hu szerkesztőségében

Az evangelikus.hu szerkesztősége 2014. augusztus eseje és huszonnegyedike között, nyári szabadságolás miatt, hétköznapokon ügyeletet tart.

Szerkesztőségi közlemény a nyári szünetről

A 2013. július 20. és augusztus 20. közötti időszakban nyári pihenőt tart szerkesztőségünk is. Természetesen, ha fontos események történnek egyházunkban, vagy ha anyagokat kapunk, azokat időről-időre publikálni fogjuk, de a napi frissítésről átállunk a pár naponta való publikálásra. Kérjük mindezek figyelembevételét.
Feliratkozás RSS - nyári szünet csatornájára