hittantábor

A Győztes oldalán – hittantábor Tésen

Tés – Sikátor, Várpalota és Tés gyermekei Józsué történetén keresztül ismerték meg azt, hogy mit jelent: „Én is a győzteshez tartozom!”

Dunaújvárosiak hittantábora Csákváron

Csákvár – Csákváron tartotta nyári hittantáborát a Dunaújváros–Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség.

Vidám táborral indult a nyár az őrimagyarósdi hittanosoknak

Őrimagyarósd – Az idei évben harmadik alkalommal szervezett tematikus tábort az Őrimagyarósdi Evangélikus Egyházközség hittanosainak. A tábor időpontja az eddigi bevált gyakorlat szerint a nyári szünet első hete volt, helyszíne pedig a gyülekezet táborhelye, az Életfa Evangélikus Ifjúsági Tábor.

A víz kérdésével foglalkoztak a kaposváriak hittantáborában

Kaposvár – A Kaposvári Evangélikus Egyházközség az idei évben is nagy sikerrel rendezte meg nyár eleji hittantáborát Zala megye egyik legkisebb településén, Paton. Az 1–6. osztályos evangélikus hittanos gyermekek számára megrendezett táborral egy hétre majdnem duplájára nőtt az apró falu lakossága.

Nyárbúcsúztató – tanévkezdő hittan- és élménytábor zajlott Ajkán

Ajka – Először szervezett nyári tábort az Ajkai Evangélikus Egyházközség. A legfiatalabb résztvevő óvodába, a legidősebb táborozó pedig középiskolába készülő fiatal volt. Az ötnapos napközis tábor változatos helyszínekkel, programokkal kínált tartalmas kikapcsolódást a nyár utolsó napjaira.

Hittantábor 38 fokban Kisapostagon

Kisapostag – Előző héten napközis hittantáborunk volt Kisapostagon, amely vasárnap délután családi istentisztelettel kezdődött, majd hétfőn reggel 8-tól érkeztek a gyerekek. Reggeli, áhítat a hűs templomban, majd irány a focipálya, ahol akadályverseny és foci várt ránk – írta beszámolójában Stermeczki András lelkész.

Találkozás, ígéret, áldás

Tab – Negyedik alkalommal rendezték meg a tabi evangélikus gyülekezet napközis hittantáborát. Hosszas szervezés és tervezés után június 26-án nyitották meg a tábort, melynek témája Az ígéret földje volt.

Vendégségben a dunakeszi gyermektábor hegyi találkozásain – avagy egy édesanya impulzusai a dunakeszi gyülekezet hittantáboráról

Dunakeszi – Egy szülő életében mérföldkő, amikor gyermekét, gyermekeit először táborba engedi, még akkor is, ha az „csak” napközis tábor. Ebben az évben legnagyobb lányunk kapott meghívást a 2017. június 19. és 23. között a Dunakeszi Evangélikus Egyházközség Hegyek a Bibliában mottójú hittantáborba. Biztos, ami biztos alapon, majdnem hatéves nagylányunk mellé bejelentettem majdnem négyéves középsőnket is, hogy támaszai lehessenek egymásnak, ezen a jelentős eseményen.

Több mint két évtizedes hagyomány – Ismét Paton táboroztak a kaposváriak

Pat – Jézussal az úton – ez volt a témája a Kaposvári Evangélikus Egyházközség idei hittantáborának, amelyet az 1–6. osztályos hittanos gyermekek számára rendeztek. A helyszín idén is a kis Zala megyei falu, Pat volt, és annak gyönyörű ékszerdoboza az evangélikus templom.

Érzékenyítő hittantábort tartottak Nagyvelegen

Nagyveleg – Ha a nyári szünet első hete, akkor evangélikus hittantábor is. Már menetrendszerűnek tekinthető ez a kijelentés, hiszen idén is a nyári szünet első hetében 2017. június 19-től 24-ig tartottuk a hittantábort Nagyvelegen, a Grünfeld-kastélyban.

Oldalak

Feliratkozás RSS - hittantábor csatornájára