Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Videófilmmel hívogatnak a soproni Hunyadi-iskolába

Sopron – A soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola bemutatkozó videófilmet készített, hogy népszerűsítse a beiratkozás előtt álló kisiskolások és szüleik számára az intézményt.

Illusztris vendég járt a Hunyadiban

Sopron – A soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola vendége volt Fegyverneky Zsófia, a magyar kosárlabdasport kiemelkedő alakja, a Sopron Basket csapatkapitánya.

Licitálni lehet a soproni Hunyadi diákjainak rajzaira

Sopron – A Sopron Basket akadémiájának növendékei és a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola tanulói csodaszép rajzaikkal a napokban megtöltötték a Novomatic Aréna lelátóit. Ezzel igazán barátságos hangulatot teremtettek a klub felnőtt játékosai számára a december eleji minitorna mérkőzései alatt.

A krisztusi szeretet és elfogadás szellemében szeretné irányítani az iskolát

Sopron – Új igazgató kerül a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola élére augusztus 15-től. Raffai Balázs nehezen mondott igent a felkérésre, mivel úgy véli, ő csak eszköz az Úristen kezében.

A tanárok nem akarták túlterhelni a diákokat és nem a szülő tudását nézték

Sopron – Lezárult a tanév, megvannak az év végi osztályzatok. A digitális tananyagot virtuális formában ellenőrizték a pedagógusok, a jegyeket pedig elsősorban a gyerekek erőfeszítése és szorgalma alapján osztották.

Az iskola a cselekvő szeretet közösségi helye

Sopron – A soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola nyugdíjba vonuló igazgatója, Rajnai Károly szerint az iskola a cselekvő szeretet közösségi helye.

Halvax Julianna: egyszerű volt az átállás

Sopron – Halvax Julianna az iskolai tanításban eddig is igénybe vette az okoseszközöket. A tavalyi év Szupertanárával most arról beszélgettünk, hogyan teszi izgalmassá a digitális távoktatást.

Hajnali advent

Mindannyian tudjuk, hogy karácsony közeledtével kezdetét veszi az advent. Hajnal van, vagy inkább csak közeledik, mert én még ágyban fekszem, és kint teljes a csend. Arra gondolok, hogy még kakas sem kukorékol Sopronnak azon a részén, ahol élek. Csend van, nincsenek kinti zajok, semmi, ami elvonná a figyelmemet. Ilyenkor befelé figyelek. Várakozom én is, mint annyi ember ebben az időszakban.

Sopronért Emlékéremmel tüntették ki Tremmer Bernadettet

Sopron – Ünnepélyes keretek között zárta a tanévet a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola. Az ünnepségen adta át dr. Fodor Tamás polgármester a Sopronért Emlékérmet Tremmer Bernadett igazgatóhelyettesnek.

Sopronért emlékérmet kapott a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Sopron – A Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola számára a 2016-os esztendő jubileumi évnek számít. A 2016/2017-es tanévben tölti be az intézmény általános iskolai része fennállásának huszadik, az óvodai terület tizedik évfordulóját. Ehhez járul, hogy az evangélikus és más protestáns felekezetek egy évig tartó programsorozattal emlékeznek meg a reformáció 500. évfordulójáról, melyet Luther Márton egyház- és világtörténelmet alakító tevékenysége indított és fémjelez a mai napig.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola csatornájára