Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem

Hagyomány és emlékezés a Ökumenikus Nyári Szabadegyetemen

Nyíregyháza – Mi köze az emlékezetnek a kiszámíthatatlan reakcióinkhoz? Hogyan lehet ma is hordható kiegészítőket készíteni ősi technikával? Hogyan viszonyul egymáshoz a népzene és a beat, a hagyomány és a kortárs kultúra? Ehhez hasonló izgalmas kérdésekre kaphattak választ a 26. Ökumenikus Nyári Szabadegyetem résztvevői.

Megosztó személyiségek

Nyíregyháza – A Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem résztvevőinek Sarkadi Nagy Szilvia tartott Megosztó személyiségek címmel előadást.

Javak újraelosztása – Videóval

Nyíregyháza – Közös utazásra hívta a Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem résztvevőit a receptkönyvek és gasztroblogok világába Kuti Klára antropológus, a Pécsi Tudományegyetem tanára.

Osztod? Követed? – A média (át)alakulása – Videó!

Nyíregyháza – Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetemen tartott előadást dr. Fábri György, az Északi Evangélikus Egyházkerület felügyelője, az ELTE rektorhelyettese.

Integráció vagy asszimiláció: Benne vagy? – 24. Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem volt Nyíregyházán

Nyíregyháza – Az idei, szám szerint a 24. Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem hivatalosan 2013. július 22-én vette kezdetét a Luther Márton Kollégiumban, majd pedig 28-án ért véget. A lezajlott programokról részletes beszámolókat olvashatnak el a szabadegyetem blogján. Tessék bátran olvasni, rengeteg anyag van már fent! Forrás: nosz2012.wordpress.com

Integráció vagy asszimiláció: Benne vagy?

Nyíregyháza – Ezzel a címmel rendezik meg idén is Nyíregyházán a 24. Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetemet, július 22-28. között, a Luther Márton Kollégiumban, a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatóinak, valamint határon túli magyar fiatalok részvételével. Szöveg: Laborczi Dóra, Veszprémi Erzsébet
Feliratkozás RSS - Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetem csatornájára