Balatongyörök

Balatongyörökön tartották a 73. KÖSZI Megálló istentiszteletet

Balatongyörök – 2018. február 11-én Rihay Szabolcs hirdetett igét a KÖSZI Megálló istentiszteleten, mely a KÖSZI Téli berek évindító hétvége lezárása is volt egyben. Az istentisztelet megerősítette azt az üzenetet, hogy nem a pénz boldogít, hanem a közösség.

9. KÖSZI Téli berek évindító hétvége

18–29 éveseknek – Balatongyörök, 2018. február 8–11.

Köszönet-kampány: Fergeteges hálakoncertet adott a Pécsi Gospel Kórus Balatongyörökön

Balatongyörök – 2015. március 22-én a balatongyöröki Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont a Pécsi Gospel Kórus koncertjének, a Magyarországi Evangélikus Egyház által szervezett idei egyszázalékos, Köszönet-kampánya keretében. A környékbeli evangélikus gyülekezetekből, de még más egyházak tagjai közül is rengetegen voltak kíváncsiak a pécsiek zenéjére.

Tevékeny férfikör működik Szombathelyen

Szombathely – Körmend – Balatongyörök – Már 6 éve, hogy a férfikör először járt a KIE „Sóvár” üdülőben Balatongyörökön. Azóta a szombathelyi férfiak minden tavasszal elmennek segíteni a kert rendezésében. Az önkéntes munka idén is még jobban összekovácsolta a csapatot. Ráadásul utána még Körmendre is ellátogattak.

Rendszeres istentiszteletek indulnak a Sóvárban

Balatongyörök – 2014. január 12-én tartották meg az első nyilvános istentiszteletet Balatongyörökön, a Keresztyén Ifjúsági Egyesület ifjúsági konferencia központjában, a Sóvárban, Kuti Géza keszthelyi református esperes szolgálatával. Szöveg és fotó: Marton Tamás

Balatongyörökön építették tovább partnerkapcsolatukat a dunaújvárosi és az Aschau-Bernau-i evangélikusok

Balatongyörök – A Dunaújváros-kisapostagi és az Aschau-Bernau-i evangélikus gyülekezetek testvérkapcsolatuk keretében 2013. augusztus 1-től 4-ig Balatongyörökön a KIE Sóvár konferenciaközpontjában találkoztak egymással. Szöveg és fotó: Stermeczki András
Feliratkozás RSS - Balatongyörök csatornájára