EKE

Felnőtt hitmélyítő csendes hétvégét tartott az EKE

Piliscsaba – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) 2020. március 13-15. között Piliscsabán, a Béthel Evangélikus Missziói Otthonban felnőtt hitmélyítő csendes hétvégét tartott. Rédai Péter személyes beszámolója.

Isten igéje ... és te – Mivé lesz benned Isten igéje?

Érd – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) ifjúsági hétvégét tartott Piliscsabán a 2020. február 14–16-i hétvégén, amelynek témája a címben is említett: Isten igéje ... és te – Mivé lesz benned Isten igéje? volt.

Szabadság Krisztusban

Piliscsaba – EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) ifjúsági hétvégét tartottak Piliscsabán 2019. február 15–17. között. A lelki feltöltődésre a tinédzser korosztálytól kezdve a fiatal felnőtteket is szeretettel várták.

Örömüzeneted érkezett

Velence – Szombathelytől Kisvárdáig, Salgótarjántól Csurgóig az ország számos pontjáról indultak útnak fiatalok 2018. november 9-én Velencére az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) ifjúsági hétvégéjére, hogy az örömüzenetet személyesen átvegyék.

Ahol múlt és jövő találkozik – Az Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai konferenciája Budapesten

Budapest – Élő muzeális gyűjtemények – Élő egyházi könyvtárak címmel szervezett szakmai napot az Egyházi Könyvtárak Egyesülése (EKE) október 2-án Budapesten, az MTA Könyvtár és Információs Központ (KIK) konferenciatermében.

Fegyverkezés Fancsalon

Fancsal – Miskolcnál észak felé kanyarodtunk. Az út Arnót települést is érintette. Majd Encsnél balra fordultunk. Nemsokára szemünkbe ötlött a 300 lelkes, békés falucska: Fancsal. Soha nem jártunk ott. Beérkezve már toronyiránt haladtunk. – Göllner Pál személyes hangú beszámolója az EKE csendesnapjáról.

Hitmélyítő csendesnapot tartott az EKE

Budapest – A kispesti evangélikus gyülekezet templomában tartotta őszi csendesnapját az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) 2017. szeptember 30-án. Erre az alkalomra az ország minden részéből érkeztek résztvevők, többek között Nyíregyházáról, Győrből, Várpalotáról, Csurgóról és Vecsésről.

Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) hitmélyítő csendeshetet tartott Piliscsabán – MEGHALLGATHATÓAK AZ ELŐADÁSOK ÉS AZ ÁHÍTATOK!

Piliscsaba – Az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) felnőtteknek szóló hitmélyítő csendeshetet szervezett 2017. augusztus 14–19. között Piliscsabán. A főtéma a következő volt: Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet? (Az újonnan született hívő ember és a törvény.) Az alábbiakban az ott elhangzott előadások és evangelizációk hanganyagait adjuk közre.

Hegyek – EKE csendesnap volt Sámsonházán

Sámsonháza – Az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) őszi csendesnapjának helyszínéül Sámsonházát választotta. 2016. szeptember 24-én, szombaton, az ország különböző pontjairól érkező evangélikusok a Hegyek témája köré csoportosított igehirdetéseket hallgathattak Horváth-Hegyi Áron, Ittzés István és Tóth Eszter szolgálatán keresztül.

A reformáció ötszáz éves lesz, a kegyelem örök – EKE hétvége Piliscsabán

Piliscsaba – Szeptember elején egy ifjúsági csendeshétvégén vehettünk részt az EKE (Evangélikusok Közössége az Evangéliumért) szervezésében, a főkordinátor viszont az Úr Jézus volt.

Oldalak

Feliratkozás RSS - EKE csatornájára