dr. Fábri György

Ismét dr. Fábri György lett az Északi Evangélikus Egyházkerület felügyelője

Budapest – Az Északi Evangélikus Egyházkerület gyülekezetei dr. Fábri Györgyöt választották az egyházkerület felügyelőjévé – tudta meg szerkesztőségünk. A választás érvényes és eredményes volt. Az egyházkerület 78 egyházközsége összesen 87 szavazattal rendelkezik. A 82 beérkezett szavazatból 69 volt érvényes, ebből 68 igen és 1 nem szavazattal erősítették meg tisztségében a második hatéves ciklusát megkezdő világi vezetőt.

Osztod? Követed? – A média (át)alakulása – Videó!

Nyíregyháza – Nemzetközi Ökumenikus Szabadegyetemen tartott előadást dr. Fábri György, az Északi Evangélikus Egyházkerület felügyelője, az ELTE rektorhelyettese.

Népszámlálás: Fábri György: Szembesülés – de mivel is?

Budapest – A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által nyilvánosságra hozott legújabb, 2011-es népszámlálási adatok alapján hazánk evangélikussága egyre fogy és öregszik. A tíz évvel ezelőtti adatokkal összevetve közel harminc százalékos lélekszámcsökkenésről beszélhetünk. Alábbiakban Fábri György, a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerülete felügyelőjének, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektorhelyettesének írását közöljük. Szöveg és fotó: Galambos Ádám

Mai hitvallások: Beszélgetés dr. Fábri Györggyel

Budapest – 2012. december 9-én, vasárnap Mai hitvallások címmel dr. Fábri Györggyel, az Északi Evangélikus Egyházkerület felügyelőjével, az ELTE rektorhelyettesével láthattak beszélgetést a Magyar Televízióban. A műsor szerkesztője Nagy László, rendezője pedig Horváth Tamás volt. Aki lemaradt róla, itt megnézheti:
Feliratkozás RSS - dr. Fábri György csatornájára