72 óra kompromisszum nélkül

Böjte Csaba fővédnökségével rendezik meg az idei 72 óra kompromisszum nélkült

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes, ifjúsági akciót 11. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban 2018. október 11–14. között. Az akció Magyarország fiatalságát közös összefogásra hívja, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az ország bármely pontján élő diákok a 72ora.hu honlapon már regisztrálhatnak az eseményre. A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.

Böjte Csaba fővédnökségével rendezik meg az idei 72 óra kompromisszum nélkült

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes és ifjúsági akciót 11. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban 2018. október 11–14. között. Az akció Magyarország fiatalságát közös összefogásra hívja, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az ország bármely pontján élő diákok 2018. augusztus 1-től a 72ora.hu honlapon regisztrálhatnak. A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.

Önkénteseket keresünk a 2018-as 72 óra kompromisszum nélkül akció szervezéséhez!

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül évről évre 7-8000 fiatalt mozgat meg, akik országszerte több mint 300 önkéntes projektet valósítanak meg. Mindez lehetetlen lenne önkéntes szervezőink nélkül. Csatlakozz te is az akcióhoz önkéntesként! Ismerkedj meg a lehetőségekkel a honlapjukon vagy a csatolt cikkünkből.

Komárom-Esztergom megye is csatlakozott az idei 72 óra kompromisszum nélkül akcióhoz

Komárom – Esztergom – Komárom-Esztergom megye számos települése csatlakozott (Tatabánya, Tata, Környe, Vértesszőlős, Bokod, Várgesztes, Dorog, Nyergesújfalu, Komárom) a 72 óra kompromisszum nélkül jubileumi 10. ifjúsági önkéntes akciójához 2017. 10. 12. és 10. 15. között.

Az idő nem számít

Orosháza – „Rohanó világunkban az idő a legfontosabb dolog, amit adhatunk valakinek.” (Gary Chapman) – Az idő. Sosincs belőle elég. Van, aki tudatosan takarékoskodik vele, van, aki könnyelműen pazarolja. Akárhogy is, az idő telik, s ahogy változunk benne, rájövünk, hogy az egymásra fordított, az egymással és egymásért élt idő a legértékesebb.

Sikeresen zárult az idei 72 óra

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű önkéntes akciót idén tizedszer rendezte meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban. A közel nyolcezer résztvevő, kilencvenhat településen, több mint háromszáz szociális, ökológiai és fejlesztő projektet vitt véghez a három nap folyamán. A közös munka során megtapasztalhatták a közösségben végzett önzetlen munka örömét. Az idén „Több vagy, ha adsz!” mottójú 72 órához a Margaret Island és Horváth Boldi fővédnökként csatlakozott. 


Szentetornyán az evangélikus templomnál segédkeztek a diákok a 72 óra önkéntes akció keretében

Szentetornya – A 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akció keretében diákok segítettek rendbe tenni a Szentetornyán lévő evangélikus templomot és környékét. KÉPRIPORT!

Hetvenkét óra kompromisszum nélkül – Önkéntes nap Kaposváron is!

Kaposvár – Országos viszonylatban tizedszer, Kaposváron az evangélikus egyházközség szervezésében hatodszor rendezték meg a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű önkéntes programot, melyet minden évben, október egyik hétvégéjére hirdet meg az Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány.

Tíz éve kompromisszum nélkül

Budapest – Az Ökumenikus Ifjúsági Iroda (ÖKI) ezen a hétvégén tizedik alkalommal szervezi meg a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű önkéntes akciót. Az iroda munkatársaival az elmúlt évek tapasztalatairól és a további tervekről beszélgettünk.

Több vagy, ha adsz! – Beszélgetés Darvas Mártonnal

Budapest – „Ha valamit adunk, akkor megtapasztalhatjuk, hogy valami több is jelen van, mint saját magunk” – fogalmaz Darvas Márton. 2017. október 12-15-e között immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül országos akció. A kezdeményezésről, annak egyházi hátteréről és az önzetlen segítés öröméről az ökumenikus kezdeményezés főkoordinátorával beszélgettünk.

Oldalak

Feliratkozás RSS - 72 óra kompromisszum nélkül csatornájára