Halmágy

Halmágyi táborozók Nagytarcsán

Nagytarcsa – 2018 nyarán fogalmazódott meg a gondolat, hogy a halmágyi gyermekek vegyenek részt a Nagytarcsán szervezett táborok valamelyikén. A gyülekezetek lelkészei azt szerették volna, hogy a kapcsolat új erőre kaphasson, és új lehetőségeket kerestek. Korai és hosszas egyeztetéseket követően született meg a döntés, hogy egy teljes hetet és a két vasárnapot töltsön Nagytarcsán a csoport, és vegyen részt nemcsak a táborban, hanem a vasárnapi gyülekezet életében is.

Alakulóban van a Nagytarcsa–Halmágy testvérgyülekezeti kapcsolat

Nagytarcsa – Halmágy – A nagytarcsai gyülekezet erdélyi testvérgyülekezetébe három éve új lelkész házaspár került. Bandi Attila és Márti örömmel hívták meg Baranka György nagytarcsai lelkészt a tavalyi Halmágyi napokra igét hirdetni. Akkor kezdetét vette a jövő tervezgetése.

Mert szeret bennünket a Jóisten… - Karácsonyi játszóház Halmágyon

Halmágy – Minden év adventje különleges valamiért, és nem volt ez másképp 2015-ben sem. A halmágyi gyülekezet tagjaival együtt örülhettünk a közösen töltött óráknak, az ajándékoknak és a feltöltődésnek. A gyermekeknek szervezett adventi játszóház élményei után megfogalmazódott bennünk a szándék, hogy advent negyedik vasárnapja előtt még egy játszóházat szervezünk.

Halmágyon táboroztak a gyerekek

Halmágy – Együtt táborozott 23 brassói és 22 halmágyi gyermek 2013. augusztus 5-12 között a Halmágyi Evangélikus Egyházközség által szervezett gyermektáborban. Tartalmas programban volt részük a tábor résztvevőinek, a reggeli és esti áhítatokon kívül mindennap volt vallás-, magyar és kézimunkaóra, néptánc- és népdaltanulás, színjátszás, íjjászat, szabadtéri játékok, valamint kirándulás az Olt partján. Forrás: evangelikus.net
Feliratkozás RSS - Halmágy csatornájára