72 óra

Böjte Csaba fővédnökségével rendezik meg az idei 72 óra kompromisszum nélkült

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes, ifjúsági akciót 11. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban 2018. október 11–14. között. Az akció Magyarország fiatalságát közös összefogásra hívja, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az ország bármely pontján élő diákok a 72ora.hu honlapon már regisztrálhatnak az eseményre. A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.

Böjte Csaba fővédnökségével rendezik meg az idei 72 óra kompromisszum nélkült

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes és ifjúsági akciót 11. alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház hazánkban 2018. október 11–14. között. Az akció Magyarország fiatalságát közös összefogásra hívja, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az ország bármely pontján élő diákok 2018. augusztus 1-től a 72ora.hu honlapon regisztrálhatnak. A rendezvény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.

Több vagy, ha adsz! – Meghosszabbított regisztrációval vár mindenkit a 72 óra

Budapest – A nagy érdeklődésre való tekintettel, 2017. október 8-ig nyitva áll a 72ora.hu-n a regisztrációs felülete, hogy az ország bármely pontján élő diákok jelentkezhessenek az október 12-15. között zajló 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos szociális, önkéntes akcióra.

Több vagy, ha adsz! – Beszélgetés Darvas Mártonnal

Budapest – „Ha valamit adunk, akkor megtapasztalhatjuk, hogy valami több is jelen van, mint saját magunk” – fogalmaz Darvas Márton. 2017. október 12-15-e között immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a 72 óra kompromisszum nélkül országos akció. A kezdeményezésről, annak egyházi hátteréről és az önzetlen segítés öröméről az ökumenikus kezdeményezés főkoordinátorával beszélgettünk.

Több ezren adták magukat a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akcióhoz

Budapest – 2016. október 9-ével lezárult az idén kilencedik alkalommal megrendezett, 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű, háromnapos szociális önkéntes akció a három történelmi keresztény egyház szervezésében, az Emberi Erőforrások Minisztériumának és Budapest fővárosnak a támogatásával. A 72 óra kompromisszum nélkül szlogenje idén az „Add magad!” volt, e szlogen mentén országszerte közel 8000 önkéntes 330 projektben végzett ökológiai, társadalmi és közhasznú munkát, hogy szebbé, élhetőbbé tegyék környezetüket, és példát mutassanak: közösen, összefogva egymásért jobb lehet a világ. Nem csak 72 órára. Az akció fővédnökeként Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője is aktív résztvevője volt a 72 órának.

Elindult a jelentkezés az idei 72 órára!

Add magad! Tapasztald meg idén is az önzetlen segítségnyújtás örömét, és vegyél részt barátaiddal a 72 órában! Mától fogadjuk a csapatok jelentkezését az október 6–9. között kilencedik alkalommal megrendezett nagyszabású, országos önkéntes ifjúsági akcióra!

Legyél te is helyi koordinátor az idei 72 órában!

Budapest – A 72 óra országos szervezése önkéntes helyi koordinátorok segítségével zajlik. Ebbe a szerepkörbe keresünk 18 év feletti, lelkes, az egyházi ifjúsági életben és a programszervezésben jártas, illetve ezek iránt érdeklődő katolikus, református és evangélikus fiatalokat.

Vecsei Miklós H., a „72 óra kompromisszum nélkül” fővédnöke: Az önkéntességtől több lesz az ember

Budapest – Az október 8. és 11. között zajló „72 óra kompromisszum nélkül” önkéntes ifjúsági akció fővédnöke 2015-ben Vecsei Miklós H. A 23 éves pályakezdő színészt kérdeztük az önkéntességről, a belső késztetésről.

Van 72 órád? – ​Itt vagyok!

Budapest – A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akció – a három történelmi keresztény egyház, a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében – Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Az idei akció október 8. és 11. között lesz.

Helyi koordinátorokat keresnek a 72 óra szervezőgárdájába!

Idén ősszel nyolcadszor rendezi meg a 72 óra kompromisszum nélkül akciót a három történelmi keresztény egyház. Az október 8-11. között zajló háromnapos ifjúsági akció országos szervezése önkéntes helyi koordinátorok segítségével zajlik. Ebbe a szerepkörbe keresnek 18 év feletti, lelkes, az egyházi ifjúsági életben és a programszervezésben jártas, illetve ezek iránt érdeklődő katolikus, református és evangélikus fiatalokat.

Oldalak

Feliratkozás RSS - 72 óra csatornájára