Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség

Perzsa est volt Józsefvárosban

Budapest – A Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség és a Magyarországi Evangélikus Egyház menekültszolgálata, az Evangélikus Diakónia Magyarország Integrációs Szolgálatának együttműködésében, 2017. november 12-én, vasárnap délután Perzsa irodalmi estet tartottak.

Születésre várva – Jubileumi Megálló istentisztelet ádvent előtt

Budapest – Az 50. KÖSZI Megálló istentiszteletet 2016. november 20-án ismételten a Józsefvárosi Mandák Mária Evangélikus Gyülekezeti Házban rendezték meg. A jubileumi alkalmon új segítőket és rég nem látott barátokat is a résztvevők között üdvözölhettek. Az igehirdető Liszka Viktor volt.

Az erő, a szeretet és a józanság lelkületével – Beiktatták Románné Bolba Márta lelkészt

Budapest – 2014. november 22-én a Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség lelkészi hivatalába beiktatták Románné Bolba Márta lelkészt, aki szociális érzékenységénél fogva minden bizonnyal a jövőben is lelkiismeretesen és eredményesen fogja vezetni a helyi gyülekezetet. Korábban is szolgált ebben az egyházközségben, de gyermeke születése miatt egy ideig szüneteltette lelkészi munkáját.

15 éves a Karácsony Sándor utcai diákszállás

Budapest – 2013. szeptember 21-én ünnepelték azt, hogy a Mandák Mária Evangélikus Gyülekezeti Ház diákszállására 15 éve költözött be az első négy hallgató, s ma már 45 diák lakik itt. Személyes beszámoló. Szöveg: Románné Bolba Márta, fotó: Román Péter
Feliratkozás RSS - Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség csatornájára