tanfolyam

Meghívó a kántorképző téli tanfolyamára

Fót – Az Evangélikus Kántorképző Intézet téli tanfolyamot hirdet, melynek helyszíne a Mandák-otthon (Fót, Berda József utca 3.). A megnyitó 2019. november 9-én, szombaton 10 órakor lesz.

Meghívó ökumenikus karvezetőkurzusra és kántortovábbképző tanfolyamra

Fót – Ökumenikus karvezetőkurzus és kántortovábbképző tanfolyamot tartanak 2019. augusztus 25–28. között az Evangélikus Kántorképző Intézetben (2151 Fót, Berda József utca 3.). Az alábbiakban a részleteket olvashatják.

Gyülekezeti gyermekszolgálatra felkészítő képzést szerveznek

Nagyveleg – Figyelmükbe ajánljuk a Fejér–Komáromi Evangélikus Egyházmegye új képzését, amelynek során a fiatalokat szeretnék felkészíteni a gyülekezeti gyermekszolgálatra.

Országos evangélikus bábképzés

Szeretettel várjuk evangélikus gyülekezeteink és iskoláink lelkészeit, hitoktatóit és gyülekezeti munkatársait a bábfesztivál felkészítő képzésére!

Igényes hit és szolgálat – Presbiterképzés egyházunkban

Magyarországi Evangélikus Egyházunkban az alulról jövő kezdeményezés és az egyházvezetés szándéka találkozott, amikor két alkalommal országos evangélikus presbiteri találkozót (EPOT) szerveztek – először Pestszentimrén, majd a Tüskecsarnokban. Az első ilyen találkozó után született meg a gondolat, hogy a testvéregyházakhoz hasonlóan a gyülekezeteinkben és magasabb egyházkormányzati szinten tevékeny presbiter testvéreinknek belső képzést biztosítunk.

Hívogató nyári kántorképző tanfolyamokra

Fót – A fóti Evangélikus Kántorképző Intézet bentlakásos tanfolyamai megismertetik a résztvevőkkel az evangélikus egyházzenét: az alapoktól kezdve az igényes orgonazenéig és a lelkesítő, közösségépítő éneklésig.

Az Evangélikus Kántorképző Intézet téli tanfolyamot hirdet

Fót – Az Evangélikus Kántorképző Intézet téli tanfolyamot hirdet, melynek helyszíne a Mandák-otthon (Fót, Berda József utca 3.). Az első tanítási nap 2017. november 4., szombat. A megnyitó 10.00 órakor kezdődik. A vizsga 2018. április 14-én lesz.

Nyári tanfolyamok a fóti Kántorképző Intézetben

Három az egyben: közösség, (egyház)zenetanulás és lelki, hitbeli feltöltődés!

Ezen a héten indulnak a fóti kántorképző tanfolyamok! – VIDEÓ!

Fót – E hét csütörtökön kezdődik az idei nyár első kántorképző tanfolyama. A szervezők hívnak minden érdeklődőt a június 25-én 11.30-kor kezdődő nyitó áhítatra, s a július 11-i vizsgánkra is. A tafolyamok időpontjairól tájékoztatunk és egy archív videófilmet is láthatnak cikkünkben.

Növekvő gyülekezet – A gyülekezeti munkatársak tavaszi továbbképző konzultációját tartották Piliscsabán

Piliscsaba – Ennél aktuálisabb főtémát nem is választhatott volna D. Szebik Imre, a képzésért felelős nyugalmazott püspök a gyülekezeti munkatársképző tanfolyamokon oklevelet szerzett és különféle szolgálatot végző munkatársak számra, az immár hagyományosnak tekinthető tavaszi továbbképző konzultáción, a pünkösd utáni első hétvégén.

Oldalak

Feliratkozás RSS - tanfolyam csatornájára