Cseri Kálmán

Felkészített szolga

Csak légy igen bátor és erős, őrizd meg, és tartsd meg azt a törvényt, amelyet Mózes, az én szolgám parancsolt neked. Ne térj el tőle... (Józs 1,7)

Kövessétek hitüket: Emlékezés Cseri Kálmánra

„Örök hajlékodba fogadj be, Uram!” – énekelte 2017. március 3-án a nagy gyülekezet Cseri Kálmán temetésén. Testvérünk volt ő itt, tanítónk és lelkigondozónk. Sok ezer igehirdetés, számtalan kazetta (ma már interneten hallgatjuk), könyv, emlék tolul szívünkbe, emlékezetünkbe. Köszönjük, Istenünk, emberedet, akit adtál ennek a nyugtalan, nehéz kornak! 1962 óta hirdette az igét.

Cseri Kálmán tekintete

Budapest – Örök hajlékodba fogadj be, Uram! – énekelte 2017. március 3-án a nagy gyülekezet Cseri Kálmán temetésén. Atyánk volt ő itt és testvérünk, tanítónk és lelkigondozónk. Sok ezer igehirdetés, számtalan „kazetta” (ma már interneten hallgatjuk), könyv, emlék tolul szívünkbe, emlékezetünkbe.

Elhunyt Cseri Kálmán református lelkész

Budapest – Életének hetvennyolcadik évében megtért Teremtőjéhez Cseri Kálmán nyugalmazott református lelkipásztor.

Cseri Kálmán református lelkipásztort hallgatták az idős evangélizáción

Szombathely – Időseknek szóló evangélizáció volt a szombathelyi gyülekezetben, ahol Cseri Kálmán nyugalmazott református lelkész szolgált. „Mit akarsz mit tegyek veled?” – „Mester, hogy újra lássak.” volt a mottója az alkalomnak.

Cseri Kálmán tartott előadást az EBBE alkalmán

Budapest – Az Evangélikus Belmissziói Baráti Egyesület (EBBE) és a Budapest-Kelenföldi Evangélikus Egyházközség által rendezett őszi előadássorozat címe: Életutak tanúságtétele. A legutóbbi alkalmat 2014. október 9-én, csütörtökön tartották a Budapest-Kelenföldi Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében.

Országos evangelizáció: Interjú Cseri Kálmánnal

Budapest – 2013. október 12-én, immáron hagyományosan a Deák téri evangélikus templom adott otthont az országos evangelizációnak. Prédikációja után megszólalt kameránk előtt Cseri Kálmán református lelkész. Riporter: Kőháti Dorottya, operatőr-vágó: Győri András Timótheus

Országos evangelizáció: Cseri Kálmán prédikációja

Budapest – 2013. október 12-én, immáron hagyományosan a Deák téri evangélikus templom adott otthont az országos evangelizációnak. Cseri Kálmán nyugalmazott református lelkész prédikációját nézhetik meg. Operatőr-vágó: Győri András Timótheus
Feliratkozás RSS - Cseri Kálmán csatornájára