tábortalálkozó

Tábortalálkozót és Megálló istentiszteletet szervezett a KÖSZI

Budapest – A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) új kezdeményezésként 2018. március 10-én tábortalálkozót szervezett, melyet KÖSZI Megálló istentisztelet követett. A táborokban merült fel az az igény, hogy milyen jó is lenne találkozni a tábor kapuin kívül és együtt tölteni pár értékes órát. Így a KÖSZI önkéntesei lelkesen megszervezték az első alkalmat a Deák téri evangélikus egyházközségben. Egész délután folyamatosan jöttek a résztvevők, táborozók, táboroztatók és érdeklődők egyaránt.

Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben… – Beszámoló az Angyalfa tábortalálkozóról

Budapest – Nagy készülődés vette kezdetét szeptember végén az Angyalfa Alapítványnál, hiszen nem csak a karácsonyi Angyalfa-program kerül idén is megrendezésre, hanem 2015. november 14-én tartotta meg az Alapítvány karácsonyi kampányindító és tábortalálkozó csendesnapját az Evangélikus Hittudományi Egyetem kollégiumának kápolnájában.

Jó nyomon jártunk a 13. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő táborban

Piliscsaba – 2014. november 14-16. között egy egészen új és egyedülálló tematikájú táborral jelentkezett a KÖSZI. Piliscsabán, a Béthelben rendezték meg a 13. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábort, amelynek vezetője Szabó Adrienn volt.

Kezedben a jövő! – Megtartották a 12. KÖSZI tábortalálkozót

Piliscsaba – 2013. október 11-13. között rendezte meg a KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért a 12. KÖSZI Tábortalálkozót a Béthel Missziói Otthonban, mely a 3-12. osztályos gyerekeknek, fiataloknak szólt. Az őszi hétvége szeretettel várta a KÖSZI évközi táborainak, a Téli berek, Életfonal és Napvető táborok résztvevőit, de olyanokat is, akik az elmúlt évek során ismerték meg a szervezetet. Szöveg: Pellionisz Petra, fotó: Keveházi D. Sámuel
Feliratkozás RSS - tábortalálkozó csatornájára