focikupa

Közösségépítésre hívó hívő focikupa

Budapest – Idén negyedszázados jubileumát ünnepelték az I. kerületi egyházi labdarúgó-bajnokságnak, amelyben a II. kerületi Budai Görögkatolikus Parókia csapata is részt vett, és a közönség különdíját is elhozta. Vecsey András főszervezőt az elmúlt 25 évről kérdezte a Lokál.hu.

Háromból három kupasiker a csabai evangélikusok mérlege

Békéscsaba – Sorrendben harmadszor nyerte meg a békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium a Fair Play Cup középiskolai országos kispályás labdarúgó-bajnokságot.

Szép volt, fiúk!

Budapest – Május 30-án rendezték a Margit-szigeten a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Coca Cola szponzorálásával szervezett kupa döntőjét. A Coca Cola Cup országos középiskolai labdarúgó tornára közel 800 iskola lány- és fiúcsapata nevezett. (A képen: A Fasor 1904. Állnak: Bagdán Gábor, Práth Dávid csapatkapitány, Fekete Tamás, Fabiny Márton, Regős László Pál, Ferenczy Marcell. Térdelnek: Teleki András tanár, Jutasi Győző, Schranz Ambrus, Barcsay Csanád kapus, Pintér Dániel, Reichert Dávid.)

Kell egy csapat! – Keresztény Roma Szakkollégiumok focikupája zajlott Nyíregyházán

Nyíregyháza – Budapesti, debreceni, miskolci, nyíregyházi és szegedi főiskolai illetve egyetemi hallgatók adtak egymásnak randevút a mögöttünk hagyott hét végén, Nyíregyházán: közösségi és sport-programot szervezett az Evangélikus Roma Szakkollégium. Péntek este Ferenczi György és a Rackajam, valamint Roby Lakatos koncertjének élményével ajándékozták meg a résztvevőket, szombaton pedig labdarúgó- és röplabda-tornát rendeztek.

Focikupát rendeztek a Fejér-Komáromi Evangélikus Egyházmegyében

Csákvár – Az idei évben immár hetedik alkalommal rendezték meg a Fejér-Komáromi Evangélikus Egyházmegye focikupáját. Szöveg és fotó: Nagy Gábor
Feliratkozás RSS - focikupa csatornájára