Soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvoda

Átadták a játszóteret a soltvadkerti oviban

Soltvadkert – A hétvégén Font Sándor országgyűlési képviselő, a Déli Evangélikus Egyházkerület felügyelője, Lehoczki Ferenc, Soltvadkert város polgármestere és Lakatosné Hachbold Éva, az Evangélikus Egyházi Óvoda vezetője a nemzeti színű szalag átvágásával ünnepélyesen átadta a játszóteret a gyermekeknek, akik azt örömmel vették birtokba. Lakatosné Hachbold Éva óvodavezetővel beszélgetett a Birofoto.

Az óvodában aludtak a soltvadkerti gyermekek

Soltvadkert – A Soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvodában idén is „bentalvásos óvodai foglalkozással” zárták a tanévet a ballagó nagycsoportos gyermekek. A fiatalok az utolsó tanítási nap reggelén az óvodában ébredtek…

Énekben és odafordulásban is szolgálni

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Légy hű mindhalálig, és neked adom az élet koronáját

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

A gyermekek nevelése a jövő formálása

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Tessedik-díjat kapott a soltvadkerti óvoda vezetője – Interjú Lakatosné Hachbold Évával

Soltvadkert – Ahogyan már az evangelikus.hu oldalán beszámoltunk róla, Tessedik Sámuel-díjat vehetett át Lakatosné Hachbold Éva, a Soltvadkerti Evangélikus Óvoda óvodavezetője Bonyhádon, a Magyarországi Evangélikus Egyház Déli Egyházkerületének szombati missziós napján. A baon.hu interjút is készített a kitüntetettel. Ezt adjuk közre.

Mesenapot tartottak a Soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvodában – VIDEÓ!

Soltvadkert – 2017. március 10-én 17. alkalommal szervezett mesemondó napot a Soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvoda. Elárasztották a szebbnél-szebb mesék a Találkozások Házát, ugyanis itt osztották meg a kicsik kedvenc meséiket egymással, az óvónénikkel, a szülőkkel és a szakemberekből álló zsűrivel. A kiskunhalasi, szanki és soltvadkerti gyerekek mellett ott voltak a kiskőrösi óvodások is.

IKT táblát vásárolt a soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvoda

Soltvadkert – Az elmúlt év őszén a Soltvadkerten megrendezett 30 órás akkreditált „Kíváncsiak klubja” továbbképzésen 6 óvodapedagógus vett részt, mely az IKT (Interaktív) tábla használatának megismertetésével is járt. Ez mindenképp új utat jelent az óvodapedagógiában, és perspektíva ez a jövőre tekintve az óvodai nevelő-oktató munkában.

Óvodapedagógusok találkoztak

Soltvadkert – Országos óvodai szakmai napnak adott otthont 2015. november 17-én a Soltvadkerti Evangélikus Óvoda. Az ország huszonhat evangélikus óvodája közül huszonegyből érkezett százhúsz résztvevő hallgathatta az Evangélikus Pedagógiai-Szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet és a vendéglátó intézmény szervezésében zajlott program előadásait.

Mesenap Soltvadkerten

Soltvadkert – Ismét mesenapnak adott otthont a soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvoda – immár új – épülete. A régió (Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskőrös, Kecel, Bócsa, Szank, Tázlár és Soltvadkert) tizennégy óvodájából harmincnégy kisgyermek érkezett – tíz középső és huszonnégy nagycsoportos –, hogy 2015. március 13-án a közönség és a zsűri előtt elmondhasson egy-egy mesét.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvoda csatornájára