Pestszentlőrinci Evangélikus Egyházközség

A gyülekezetben nem csak kapni, hanem szolgálni is jó!

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Hitmélyítő csendesnap lesz az Élő kövek templomában

Budapest – Hitmélyítő csendesnap lesz az Élő kövek templomában, a Pestszentlőrinc, Kossuth tér 3. szám alatt 2019. február 2-án, szombaton 10-től 16 óráig. A csendesnap témája: A világban – Érte vagy ellene?.

Pestszentlőrinci hálaadás

Budapest – Pestszentlőrinc – A Fecskefészek Óvoda óvodásaitól kísérve vonult be Gáncs Péter püspök a pestszentlőrinci templomba advent második vasárnapján. Az istentisztelet az „adventi kocsikerék” gyertyáinak meggyújtása és az óvodások éneke után a 85 éve épült templomért való hálaadással folytatódott.

Győri Gábor evangélikus esperest köszöntötték hatvanadik születésnapján

Budapest – A Pestszentlőrinci Evangélikus Egyházközség templomában köszöntötték Győri Gábor evangélikus esperest, hatvanadik születésnapja alkalmából. Videóinkban megtekinthető az esperesnek az alkalmon elmondott prédikációja is.

Bibliai történetek az óvodában? – Szakmai napot tartottak az evangélikus óvodák munkatársainak

Budapest – 2013. november 20-án Pestszentlőrincen rendezték meg az országos evangélikus óvodai szakmai napot. A rendezvény főelőadója Szabóné Mátrai Marianna volt. Szöveg és fotó: Galambos Ádám
Feliratkozás RSS - Pestszentlőrinci Evangélikus Egyházközség csatornájára