Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda

Apró dolgok öröme

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, feladataikról, céljaikról. Molnár Veronika öt éve a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda munkatársa. Az óvodapedagógussal a gyermeknevelésről, felnőttként történt konfirmációjáról, a gyülekezeti és az óvodai közösségről beszélgettünk.

Szeretetben és közösségben

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Ez alkalommal Bozzai Lillával, a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda óvodapedagógusával beszélgettünk pályaválasztásáról, az óvodai és a szülőkkel együtt megélt közösségről, a megtartó hitről.

Ilyeneké az Isten országa

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Szirmai Viktória a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda munkatársa. Az óvodapedagógussal a gyermeki lélek tisztaságáról, a keresztény életről és a közösségről is beszélgettünk.

Országos Evangélikus Ovis Olimpia Kiskőrösön

Kiskőrös – Az Evangélikus Ovis Olimpia április 30-án tizedik alkalommal került megrendezésre, s az országos rendezvényhez idén a kiskőrösi Harangvirág Evangélikus Óvoda is csatlakozott.

Diakóniára és zenére is nyitott óvoda

Sorozatunkban a Magyarországi Evangélikus Egyház intézményeiben szolgálatot végző munkatársakat szólaltatjuk meg indíttatásukról, munkájukról, céljaikról. Csesznák Éva, a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda intézményvezetője korábban etnográfusként dolgozott. Az óvodapedagógussal a hitéleti és zenei oktatásról, az éneklő egyházról és az óvodai közösségről is beszélgettünk.

Ovisok adventi műsora Szentendrén

Szentendre – Ünnepi hangulatot varázsoltak az Evangélikus Zenei Óvoda és a Református Óvoda apróságai és óvónői advent első hétvégéjén az evangélikus templom mellett lévő szoborcsoporthoz. A kicsik műsorát követően az ovisok énekelve indultak a Fő téren lévő városi karácsonyfához.

Kibővült a Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda

Szentendre – A harmadik éve működő Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda udvarán gyűltek össze szülők, gyermekek, gyülekezeti tagok és az érdeklődők 2013. november 20-án délután, hogy hálát adjanak a felújított és kibővített óvodaépületért. A megújult épület tárt kapukkal várja a három csoportba járó hetvenegy gyermeket és az intézmény tizenhárom dolgozóját. Forrás: Evangélikus Élet, fotó: Benczúr László
Feliratkozás RSS - Szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda csatornájára