Wolf Kati

Rászoruló iskolások javára indít országos akciót az Ökumenikus Segélyszervezet

Töltsük meg együtt 1000 rászoruló gyerek iskolatáskáját! Iskolakezdés együtt! címmel hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. A Segélyszervezet idén is gyermekenként 10 ezer forint értékű, személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal szeretné támogatni a nehéz sorsú iskolásokat. Célkitűzés, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen. Az összefogáshoz bárhonnan lehet csatlakozni a 1353-as adományvonalon, melyre minden hívás és SMS indításával 250 forintot lehet adományozni.

Segíteni jó! – Interjú Wolf Kati énekesnővel

Mátrafüred-Sástó – Wolf Kati, a tehetségkutatóból ismert, népszerű énekesnő a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet meghívására volt jelen a Szélrózsán, ahol a rászoruló embereken való segítés fontosságára hívták fel a figyelmet. A művésznő kedvesen és közvetlenül állt az evangelikus.hu kamerája elé.

Nehéz sorsú gyermekeknek szervezett ünnepi játszóházat az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – Soroksári családsegítő és gyermekjóléti központjának látókörében lévő rászoruló családok gyermekeit hívta ünnepi játszóházba ma az Ökumenikus Segélyszervezet. A 34 elsős és másodikos gyermek a karitatív szervezet ismert önkéntesei, Wolf Kati énekes és Rátonyi Kriszta, a közmédia műsorvezetője irányításával üvegmatricát festettek, karácsonyi színezőket készítettek, mézeskalácsot sütöttek és karácsonyi dalokat énekeltek. Többen családtagjaik számára is készítettek ajándékot, amit majd a fa alá tesznek.

Nehéz sorsú gyermekek számára szervezett karácsonyi játszóházat Soroksáron az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – Wolf Kati, az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntese, valamint Ilyés Jenifer és Szabó Ricsi X-Faktor énekesek meglepetés részvételével szervezett karácsonyi játszóházat az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz sorsú gyermekek számára.

Wolf Kati Hongkongból is segíti a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

Budapest – Hongkong – A jótékonyság nemcsak, hogy nem idő kérdése, de Wolf Kati most bebizonyította, hogy a távolság sem számít! A férjét Hongkongba követő népszerű énekesnő – miközben új dalának premierjére készül –, sok ezer kilométerről is megtalálta a módját, hogy hogyan segítheti az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adventi pénzadománygyűjtését. Forrás: segelyszervezet.hu
Feliratkozás RSS - Wolf Kati csatornájára